«Τα πάντα να το ξεπληρώσω»

Ο Μανώλης Ροβίθης για τη στήριξη του Εργοτέλη. «Διαμάντι για το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Γιώργος Τουτζάρης».

Για το δύσκολο διάστημα που πέρασε με τον τραυματισμό του, αλλά και τη στήριξη που του παρείχε ο Εργοτέλης μίλησε ο Μανώλης Ροβίθης. Ο ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων» αναφέρθηκε στο χρέος που έχει και χαρακτήρισε διαμάντι για το ελληνικό ποδόσφαιρο τον Γιώργο Τουτζάρη. Μετά το τέλος του αγώνα με τον Αήττητο Σπάτων όπου ο ίδιος επέστρεψε με γκολ είπε:

«Εύχομαι το 2019 να είναι μια καλή σεζόν. Δε θέλω να μιλήσω για τα αγωνιστικά καθώς ο κόουτς τα είπε όλα. Θέλω να αναφερθώ σε κάτι άλλο. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ την οικογένεια του Εργοτέλη, καθώς όλο αυτό το δύσκολο για μένα διάστημα που ήμουν εκτός, μου έχει σταθεί. Είναι μια ομάδα που είναι άξια για πολλά πράγματα. Είναι μια ομάδα οικογένεια. Ο Γιώργος Τουτζάρης είναι ένας άνθρωπος διαμάντι για το ελληνικό ποδόσφαιρο και πρέπει να λέγεται. Αυτό είναι κάτι προσωπικό που θέλω να το μοιραστώ με όλους και είναι αυτό που μετράει πιο πολύ, πέρα απ’ τα αγωνιστικά».

Αν πιστεύει ότι η συνέχεια μπορεί να είναι ανάλογη:

«Πιστεύω πολύ στους οιωνούς και, σίγουρα, δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο για μένα. Ελπίζω αυτό να συνεχιστεί. Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι μπορώ, γιατί αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν πολλά. Μου έχουν προσφέρει πάρα πολλά και θα κάνω τα πάντα για να τους το ξεπληρώσω».

Last modified onΣάββατο, 19 Ιανουάριος 2019 19:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep