«Δεν το αξίζαμε»

Ο Εργοτέλης έδειξε ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα όπως τόνισε ο Νίκκι Παπαβασιλείου μετά την ήττα (2-1) από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση του Εργοτέλη απέναντι στον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Νίκκι Παπαβασιλείου. Οι «κιτρινόμαυροι» έβαλαν δύσκολα στον μεγάλο τους αντίπαλο και όπως τόνισε ο Νίκκι Παπαβασιλείου δεν άξιζαν την ήττα στο Παγκρήτιο. Ρωτήθηκε αρχικά τι του είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου και δήλωσε στην κάμερα του Cosmote Sport:

«Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μου είπε ότι μας είχαν δει. Έχουν παρακολουθήσει τα παιχνίδια μας όπως κάνουμε και εμείς. Μου είπε ότι ήξερε πως θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, γιατί είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Το αποδείξαμε και κοιτάξαμε στα μάτια τον ΠΑΟΚ. Παίξαμε το ποδόσφαιρό μας. Δεν άλλαξε τίποτα παρότι παίζαμε με μία ομάδα, η οποία είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη στην Ελλάδα, με πολύ μεγάλη ποιότητα.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Νομίζω ότι δεν αξίζαμε να χάσουμε σήμερα. Με άφησε πάρα πολύ ευχαριστημένο αυτή η εικόνα. Περίμενα κι εγώ αυτό το ματς για να δούμε αυτό που δουλεύουμε αν μπορείς να το κάνεις και απέναντι σε μια ομάδα επιπέδου ΠΑΟΚ. Τελικά μπορούμε και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Να εξελίξουμε ακόμα περισσότερο αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε».

Αυτή η εμφάνιση σας γεμίζει ελπίδες ακόμα και για την άνοδο;

«Δεν θέλω να μιλάω για άνοδο. Απλά έχουμε κάνει μία πολύ καλή ομάδα. Αυτό είναι σίγουρο. Παίζουμε ποδόσφαιρο. Το δείξαμε με μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, απλά πρέπει να πατάμε στη γη. Είναι νωρίς. Να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο».

Last modified onΤετάρτη, 14 Νοέμβριος 2018 17:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep