Άρεσε παρά την ήττα ο Εργοτέλης

Ο Εργοτέλης ηττήθηκε 1-2 από τον ΠΑΟΚ κοντράροντας στα ίσια τον Δικέφαλο.

[googlead][/googlead]

Ο Εργοτέλης μπορεί να γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου στο Κύπελλο Ελλάδας, αλλά έπαιξε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο μέρος και αν ήταν πιο προσεκτικός, ακόμα και τη νίκη θα μπορούσε να κατακτήσει. Ο Δικέφαλος τα βρήκε σκούρα από την ομάδα του Ηρακλείου, η οποία έδειξε ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πλέον οι Κρητικοί θα παλέψουν για την πρόκριση στην αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής, εντός έδρας με τον Άρη, θέλοντας μόνο νίκη.

Ο ΠΑΟΚ που ήταν ανώτερος στο πρώτο μέρος, άνοιξε το σκορ στο 12' με σουτ του Μπίσεσβαρ έξω από την περιοχή. Η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου ανέβασε κατά πολύ την απόδοσή της στο δεύτερο μέρος και απείλησε τους Θεσσαλονικείς από την αριστερή πτέρυγα, με Έφορντ και Μπρους. Στο 63' είχε δοκάρι με τον Μπουρσέλη, ενώ στο 1-1 έφτασε στο 68' με Ιατρούδη, τέρμα που άξιζε με βάση την εικόνα της.

Η ομάδα του Λουτσέσκου, ωστόσο, κατάφερε να φύγει με τη νίκη από το Παγκρήτιο, με τέρμα στο 79'. Από μπαλιά του Μπίσεσβαρ, η κεφαλιά του Βέρνμπλουμ νίκησε τον Καλογεράκη, που θα μπορούσε να ενεργήσει καλύτερα στη φάση, αν και βέβαια ο Σουηδός αμυντικός χαφ ήταν οφσάιντ.

Το σημαντικό για τον Εργοτέλη είναι ότι κοίταξε στα μάτια τον ΠΑΟΚ, εμφάνιση που τον γεμίζει με ελπίδες για τη συνέχεια.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Γιακούμπου, Μπάτζιος, Οικονόμου, Μαζουλουξής (46' Μπρους), Μπουρσέλης (79' Καπνίδης), Τσέλιος, Κοζορώνης, Έφορντ, Ιατρούδης, Ροβίθης (52' Μπουτσάκης).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Κίτσιου, Μάτος, Χατσερίντι, Μαλεζάς, Μαουρίσιο (64' Κάνιας), Βέρνμπλουμ, Μπίσεσβαρ (88' Κρέσπο), Ζαμπά (64' Σάχοβ), Ελ Καντουρί, Ακπόμ.

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Θράκης)
Βοηθοί: Χατζηνάκος (Δράμας), Πάγκαλος (Λασιθίου)

Last modified onΤετάρτη, 14 Νοέμβριος 2018 17:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep