«Μας γεμίζει αυτοπεποίθηση»

Ο Βαλάντης Κοζορώνης για την εμφάνιση του Εργοτέλη απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Μετά την εντός έδρας ήττα (1-2) από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, ο χαφ του Εργοτέλη, Βαλάντης Κοζορώνης, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για την ομάδα μας. Κάναμε μια καλή προσπάθεια και είμαστε στεναχωρημένοι για την ήττα. Αγωνιστικά στο πρώτο ημίχρονο μείναμε πίσω γιατί διαβάσαμε τον αντίπαλο αλλά στο δεύτερο ημίχρονο και με τις οδηγίες του προπονητή μας αλλάξαμε την εικόνα του παιχνιδιού. Νομίζω κατά τη διάρκεια του αγώνα βγάλαμε πολλά από αυτά που δουλεύουμε στη προπόνηση και αυτά που θέλουμε να δείξουμε σαν ομάδα. Αυτό μας ικανοποιεί διότι ήμασταν απέναντι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Βγάλαμε πράγματα απέναντι στην δυναμική του ΠΑΟΚ και αυτό μας γεμίζει αυτοπεποίθηση για τη συνεχεία. Αν συνεχίσουμε έτσι μόνο θετικά μπορούμε να έχουμε. Συγχαρητήρια στους συμπαίχτες για την καλή προσπάθεια και επίσης συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την νίκη. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε όπως δουλεύαμε μέχρι σήμερα και όπως μείναμε σήμερα πίσω στο σκορ αυτό να μάθουμε να το διαχειριζόμαστε και να κερδίσουμε.

Για το αν ο Εργοτέλης που έζησε στο παρελθόν του θυμίζει το φετινό στυλ της ομάδας:

«Ανέκαθεν ο Εργοτέλης έχει μια διαφορετική φιλοσοφία. Πάντα πίστευε στα νέα παιδιά αλλά νομίζω ότι η φετινή περίοδος είναι διαφορετική. Υπάρχει μεγαλύτερη πίστη στα νέα παιδιά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια όπως επίσης νομίζω ότι με την τωρινή φιλοσοφία παιχνιδιού δεν την είχαμε παλιά. Αυτό είναι ένα κίνητρο γιατί στόχος είναι μόνο η νίκη και ένα ποδόσφαιρο που το απολαμβάνουμε. Αυτό θέλουμε να το συνδυάσουμε με μια καλή πορεία όπως τα προηγούμενα χρόνια. Σίγουρα ο Εργοτέλης έχει δείξει ότι μπορεί να φτάσει στη πρώτη κατηγορία αλλά δε κοιτάμε τόσο μακριά, είναι νωρίς ακόμα».

Last modified onΤετάρτη, 14 Νοέμβριος 2018 21:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep