Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στροφή στα Ψαχνά ο Εργοτέλης

Η ομάδα του Ηρακλείου προσγειώθηκε μετά τις επί πέντε σερί παιχνίδια υψηλές πτήσεις και κοιτάζει πλέον το ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Στον Εργοτέλη τονίζουν ότι από το ματς στη Δράμα θα μπορούσαν να πάρουν κάτι παραπάνω από το... τίποτα. Είχαν δύο δοκάρια, είχαν ευκαιρίες, αλλά τελικά έφυγαν από το γήπεδο ηττημένοι. Επειδή χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει, ο Σίνισα Γκόγκιτς και οι παίκτες του έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αναμέτρηση κορυφής με τον Ηρακλή Ψαχνών. Σε περίπτωση που νικήσουν θα αυξήσουν τη διαφορά τους από την ομάδα της Εύβοιας στους επτά βαθμούς και επομένως θα επιδιώξουν πάση θυσία το τρίποντο.
Την Πέμπτη (21/2) όσοι ξεκίνησαν στον αγώνα με τη Δόξα Δράμας έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις πίεσης με μπάλα και στη συνέχεια το πρόγραμμα περιελάμβανε δίτερμα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πλουσής.
Η ΠΑΕ, στο μεταξύ, ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι της Δευτέρας (25/2) με τα Ψαχνά: «Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα (25/02/13) της Δευτέρας με τον Ηρακλή Ψαχνών στο Παγκρήτιο Στάδιο (15.00) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Football League. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ και θα είναι ελεύθερη για τα παιδιά έως 15 ετών εκτός από τη θύρα 1. Τα εισιτήρια διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρτινέγκο (Νικολάου Πλαστήρα 1, τηλ: 2810313959)».

Last modified onΠέμπτη, 21 Φεβρουάριος 2013 18:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep