Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο «Γολγοθάς» του Εργοτέλη

Η ομάδα του Ηρακλείου καλείται να δώσει μια σειρά από ντέρμπι από τα οποία θέλει να βγει νικήτρια για να μείνει στην κορυφή.

Αν ο Εργοτέλης μπορέσει τον επόμενο μήνα να διατηρηθεί στην πρώτη, ή τουλάχιστον στις τρεις πρώτες θέσεις, τότε θα έχει πραγματοποιήσει αποφασιστικό βήμα για την απευθείας άνοδο στη Superleague. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν μπροστά τους «Γολγοθά», αφού καλούνται να αντιμετωπίσουν κατά σειρά ομάδες με τον ίδιο στόχο, δηλαδή τον προβιβασμό. Η αρχή έγινε με το παιχνίδι στη Δράμα και η συνέχεια δίνεται την προσεχή αγωνιστική, με τον Ηρακλή Ψαχνών. Ακολουθεί ο Απόλλων και εν συνεχεία ο Πιερικός, ο οποίος ουσιαστικά είναι η μόνη ομάδα από το πρόγραμμα... φωτιά που δεν πάει για άνοδο. Μετά τους Κατερινιώτες είναι ο Ηρακλής, εν συνεχεία η Καβάλα και μετά η Καλλονή.
Ο προπονητής Σίνισα Γκόγκιτς έχει ξεκαθαρίσει στους ποδοσφαιριστές του ότι πρέπει να βλέπουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, γι' αυτό όλο το βάρος έχει πέσει στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή Ψαχνών. Σε σχέση με το ματς με τη Δόξα Δράμας, ο κόουτς του Εργοτέλη θα έχει εκ νέου στη διάθεσή του τον Γιώργο Σαρρή και τον Πεσόα Ουέλινγκτον, αντίθετα θα απουσιάζει ο Βαγγέλης Γεωργίου που έχει συμπληρώσει κάρτες.

 

Το πρωινό πρόγραμμα του Εργοτέλη την Παρασκευή (22/2) αφιερώθηκε σε ασκήσεις για τη βελτίωση της κυκλοφορίας της μπάλας στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου. Κανονικά προπονήθηκε ο Γιώργος Σαρρής, ενώ συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα ο Πλουσής.

Last modified onΠαρασκευή, 22 Φεβρουάριος 2013 17:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep