Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γκόγκιτς: «Όταν δεν σκοράρεις…»

Για τον νόμο του ποδοσφαίρου μίλησε ο προπονητής του Εργοτέλη, Σίνισα Γκόγκιτς.

Μετά την ήττα (1-0) στη Δράμα ο Σερβοκύπριος προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου τόνισε: «Αποδείχθηκε με τον τρόπο που εξελίχθηκε το παιχνίδι ότι το ποδόσφαιρο είναι το πιο όμορφο άθλημα που υπάρχει. Ήμασταν καλύτεροι από τη Δόξα Δράμας, είχαμε δύο δοκάρια και τρεις κλασσικές ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και στη συνέχεια. Είναι λογικό όμως και αναμενόμενο πως όταν δεν βάζεις γκολ, κάποια στιγμή το πληρώνεις.
Ήμασταν διαβασμένοι για τον αγώνα και πιο ξεκούραστοι σε σχέση με τον αντίπαλό μας, όμως δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε. Αξίζουν παρόλα αυτά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είδατε σήμερα ότι έχουμε μια ομάδα από έμπειρους παίκτες αλλά και από παιδιά της Ακαδημίας μας, που παρουσιάζουν ένα πολύ αξιόλογο σύνολο.

Δεν έχουμε περιθώριο να σταθούμε περισσότερο σε αυτό το ματς, γιατί υπάρχουν και άλλα παιχνίδια μπροστά μας και πρώτο απ’ όλα αυτό που έχουμε τη Δευτέρα. Η προσπάθειά μας πρέπει να συνεχιστεί μέχρι το τέλος».

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης είπε: «Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλό μας, δημιουργώντας τέσσερις, πέντε καλές ευκαιρίες, όμως δεν πετύχαμε γκολ για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα Δράμας μας πίεσε και ισορρόπησε τον αγώνα, παρόλα αυτά και πάλι εμείς είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε. Μοιραία ήρθε το γκολ στο τέλος του αγώνα που μας στοίχησε την ήττα. Αξίζουν συγχαρητήρια όμως στους συμπαίκτες μου. Εύχομαι στη Δόξα Δράμας καλή συνέχεια».

Πηγή:www.sporfm.gr

Last modified onΤετάρτη, 20 Φεβρουάριος 2013 20:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep