Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κάλεσμα στον Εργοτέλη

Η Επιτροπή του Εργοτέλη κάλεσε τους φιλάθλους τη Δευτέρα (21/01) στο γήπεδο.

Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται τον Παναιτωλικό στην επιστροφή του Νίκου Καραγεωργίου στο Παγκρήτιο και η Επιτροπή της ομάδας του Ηρακλείου κάλεσε τους φιλάθλους να δώσουν δυναμικό «παρών». Αναλυτικά ανέφερε:

«Ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι περιμένει την ομάδα μας στο Παγκρήτιο Στάδιο τη Δευτέρα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Ο Εργοτέλης και η νέα προσωρινή διοίκηση χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ τον φίλαθλο κόσμο στο πλευρό μας. Είναι βέβαιο πως όλοι μαζί θα υπερκεράσουμε τους αντιπάλους και τη δύσκολη συγκυρία της εποχής, όπου η ομάδα έμεινε χωρίς Διοικητικό Συμβούλιο.

Η προσπάθεια που γίνεται για να παραμείνει ο Εργοτέλης ζωντανός είναι τεράστια και η συμπαράσταση όλων αναγκαία. Όσοι πιστεύουμε ότι ο Εργοτέλης εκτός από σπουδαίο παρελθόν έχει ελπιδοφόρο παρόν και λαμπρό μέλλον δίνουμε το ραντεβού μας σε κάθε αγώνα στο Παγκρήτιο Στάδιο. Ο φίλαθλος κόσμος χρειάζεται να βρεθεί τη Δευτέρα στο γήπεδο και να αποδείξει ότι είναι και στα δύσκολα δίπλα στην ομάδα.

Η Επιτροπή του Εργοτέλη».

Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα (21/01, 10:00) εκπρόσωποι της προσωρινής διοίκησης και του Ερασιτέχνη θα συναντηθούν με τον Δήμαρχο Ηρακλείου, Γιάννη Κουράκη, προκειμένου να συζητήσουν μαζί του τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Εργοτέλης και τη συνεργασία της ΠΑΕ με τον Δήμο και τους φορείς του.

Καρέ απόντων

Την Κυριακή (20/01) το απόγευμα ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και ο Σίνισα Γκόγκιτς απέκλεισε από την αποστολή τους Δωματά, Χρυσοφάκη, Πλουσή και Δασκαλάκη. Οι 18 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι: Αθανασίου, Καβουσάκης, Τζανακάκης, Γεωργίου, Σαρρής, Κοζορώνης, Πίτσος, Κανδηλάκης, Ρομάνο, Γιοβάνοβιτς, Ουέλινγκτον, Γκαντιάγκα, Μπουχαλάκης, Χαντί, Λαμπίν, Ευαγγέλου, Ρέντζας, Ζάχορα.

Last modified onΚυριακή, 20 Ιανουάριος 2013 19:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep