Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Όλοι… Παγκρήτιο

Ο Εργοτέλης θέλει δυναμική συμπαράσταση από τους φιλάθλους του στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Οι «κιτρινόμαυροι» μετά την ήττα (2-0) στο Βόλο στοχεύουν τη Δευτέρα (21/01) να επιστρέψουν στις επιτυχίες στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Φυσικά, οι Κρητικοί θέλουν ώθηση από τους φιλάθλους τους, κάτι που ζήτησαν οι Μηνάς Πίτσος, Ανδρέας Μπουχαλάκης με δηλώσεις τους στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Ο Πίτσος είπε:

«Είμαστε στο σωστό δρόμο. Στην αρχή της χρονιάς δεν πίστευαν πολλοί ότι θα έχουμε αυτή την πορεία. Από τη μεριά μου όμως νομίζω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε και 4 με 5 βαθμούς ακόμη, πάντα σύμφωνα με την εικόνα που έχουμε δείξει στα παιχνίδια. Βέβαια, είναι ακόμα νωρίς, καθώς το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα είναι νέα και μέσα από τη δουλειά μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα πράγματα. Σίγουρα το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είναι δύσκολο.

Μπορεί ο αντίπαλος να έχει μείνει χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, ωστόσο έχει δυναμική και καλούς παίκτες. Επίσης, θέλει να αλλάξει τις εντυπώσεις έπειτα από το αποτέλεσμα με τη Νίκη Βόλου. Εμείς αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα πάρουμε αυτό που θέλουμε, δηλαδή τη νίκη. Θα γίνει καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδας και ελπίζω ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και να το παρακολουθήσει και να μας βοηθήσει με το χειροκρότημα του, ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Ο Μπουχαλάκης ανέφερε:

«Η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας είναι αρκετά καλή. Σε πολλά παιχνίδια έχουμε συνδυάσει την ουσία με το θέαμα και αυτό είναι σημαντικό και για τους φιλάθλους μας και γενικότερα για το ποδόσφαιρο. Τη Δευτέρα δίνουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα κόντρα σε μια καλή ομάδα όπως είναι ο Παναιτωλικός. Εμείς έχουμε στόχο τη νίκη, όπως άλλωστε σε κάθε παιχνίδι, ιδιαίτερα όταν αγωνιζόμαστε στο Παγκρήτιο Στάδιο. Θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να καταφέρουμε να νικήσουμε. Θα είναι σημαντική η παρουσία των φιλάθλων μας στο γήπεδο. Τους θέλουμε στο πλευρό μας και εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για τα τους αφιερώσουμε μια σπουδαία νίκη».

Στα διοικητικά, το Πρωτοδικείο Ηρακλείου έκανε δεκτή την αίτηση του Γ.Σ. Εργοτέλης για τον διορισμό προσωρινής διοίκησης. Τα πέντε μέλη που θα απαρτίζουν πλέον την προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ είναι οι κ.κ. Γιώργος Βασιλειάδης, Γιάννης Δασκαλάκης, Σταύρος Μεσσαριτάκης, Σταύρος Περακάκης και Βασίλης Συγγενίδης. Θα συγκληθεί η προσωρινή διοίκηση και θα συγκροτηθεί σε σώμα.

Last modified onΣάββατο, 19 Ιανουάριος 2013 11:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep