Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γκόγκιτς: «Κοντός, αλλά ηγέτης»

Ο Σίνισα Γκόγκιτς μίλησε για το έξτρα κίνητρο του Εργοτέλη και τον… κοντούλη ηγέτη Ρομάνο.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη (2-1) απέναντι στον Παναιτωλικό: «Έχουμε κάνει και καλύτερα παιχνίδια. Παίζουμε με ομάδες που προέρχονται από ρεπό και παίζουν με την πλάτη στον τοίχο, αλλά κάναμε πολύ καλή δουλειά. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Είχαν κίνητρο και λόγω του προηγούμενου προπονητή τους. Προσπάθησα να τους το βγάλω από το μυαλό με τις ομιλίες. Θεωρώ ότι κάναμε δυνατή την έδρα μας».

Για τον Ντιέγκο Ρομάνο είπε: «Πρώτη φορά βάλαμε και τον… κοντούλη μέσα που δεν τρύπωνε στην περιοχή. Είναι κοντός, αλλά ηγέτης. Έτσι τον θέλουμε, όπως ήταν σήμερα, αλλά και στο προηγούμενο. Οι έμπειροι παίκτες δίνουν το παράδειγμα στους νεότερους παίκτες και στο γήπεδο και στην προπόνηση και στην εξωγηπεδική ζωή. Δεν είναι εύκολο και για τον Ντιέγκο να κάνει σταθερά καλά παιχνίδια. Γινόμαστε νικητές. Δεν πάμε να κλέψουμε, αλλά να νικήσουμε με το παιχνίδι κατοχής που εφαρμόζουμε».

Για τον Λαμπίν: «Περίμενα περισσότερα, αλλά είναι παιδάκι 19 ετών και παίζει πρώτη φορά μακριά από τη χώρα του. Θέλει περισσότερο χρόνο. Έχει καλά στοιχεία και το ματς αυτό θα τον βοηθήσει. Ο Ντιέγκο τον αγκάλιασε και ήθελε να τον κάνει να νιώθει μέλος της οικογένειας».

Για τη χημεία: «Δέσαμε μαζί με τα παιδιά από την πρώτη ημέρα. Τους βλέπω σαν παιδιά μου. Κάνουμε και πλάκα, ξέρουν όμως ποιος είναι ο αρχηγός και θέλω να κάνουν τα όνιερά τους και μέσα από την ομάδα να φτάσουν πιο ψηλά. Τελειώσαμε το ματς με επτά παιδιά κάτω των 23 ετών, δηλαδή από την ακαδημία. Πιστεύω να τους είδε και ο Απόστολος και να είναι χαρούμενος από εκεί ψηλά».

Last modified onΔευτέρα, 21 Ιανουάριος 2013 22:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep