Λευκό για Αήττητο ο Βόλος

Ο Βόλος με επιστολή του στη Football League εξήγησε, γιατί δεν έδωσε τη συναίνεσή του για την αποβολή του Αήττητου Σπάτων.

Τη συναίνεση των ΠΑΕ της Football League ζήτησε η διοργανώτρια αρχή, ώστε να προχωρήσει στην αποβολή του Αήττητου Σπάτων. Η πλειοψηφία την έδωσε, όμως ο Βόλος ψήφισε λευκό. Μάλιστα, ο πρωτοπόρος με επιστολή του εξήγησε, γιατί δεν συμμετείχε στη διαδικασία.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση των «κυανέρυθρων» σημείωσε ότι δεν μπορεί να συναινέσει στην αποβολή, γιατί θεωρεί ότι η σχετική απόφαση πρέπει να παρθεί από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο. Βέβαια, η λίγκα προχώρησε σε αυτή την κίνηση βασιζόμενη στο άρθρο 68 παρ.9 του ν.2725/1999 που αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: «Τη σχετικη διαπιστωτική πράξη εκδίδει το ΔΣ του οικείου επαγγελματικού συνδέσμου, μέσα σε προθεσμία δεκαπέντε ημερών από την υποβολή σε αυτό σχετικής έκθεσης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού».

Ο Βόλος είχε προγραμματιστεί να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αήττητο Σπάτων στην αυλαία του πρωταθλήματος, αλλά πλέον οι υποχρεώσεις του θα ολοκληρωθούν στις 21 Απριλίου.

Last modified onΣάββατο, 23 Μάρτιος 2019 14:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep