«Να ανοίξουν λογαριασμοί»

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος που ζητά να ανοίξουν λογαριασμοί για να αποκαλυφθούν όλο όσα αφορούν το στοίχημα στην Football League. Ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος που ζητά να ανοίξουν λογαριασμοί για να αποκαλυφθούν όλο όσα αφορούν το στοίχημα στην Football League.

Έκκληση της ΠΑΕ Βόλος να ανοίξουν λογαριασμοί ώστε να διαπιστωθεί ποιοι παίζουν στοίχημα και να μπει φρένο από την ΕΠΟ και τις Αρχές στην σπίλωση καθαρών ομάδων.

Με επίσημη ανακοίνωση της, η ομάδα του Βόλου απαντά σε δημοσιεύματα που αναφέρουν πως εννέα από τις 16 ομάδες της Football League δεν πήραν έγκριση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ώστε να συμμετάσχουν στα κουπόνια του στοιχήματος της ΟΠΑΠ ΑΕ επειδή εμπλέκονται σε υποθέσεις διαφθοράς και χειραγωγημένων αγώνων. Η ΠΑΕ Βόλος, η οποία βρίσκεται σύμφωνα με το δημοσίευμα σε αυτή την λίστα με τις εννέα ομάδες, με ανακοίνωση της ζητά να ανοίξουν λογαριασμοί και κωδικοί στις στοιχηματικές εταιρείες, ώστε να διαπιστωθεί ποιοι παίζουν εις βάρος της ομάδας της Μαγνησίας. 

Τονίζει μάλιστα πως αν αποδειχθεί πως υπάρχουν αξιωματούχοι της ομάδας του Βόλου που έχουν εμπλοκή θα πρέπει να κινηθούν όλες οι διαδικασίες που ορίζει ο νόμος.   

Αναφέρει ακόμη πως πρέπει να μπει ένα τέλος τόσο στις σκιές, όσο και να αντιμετωπιστούν όλοι όσοι δημιουργούν σκάνδαλα. «Καλούμε τέλος την ΕΠΟ και τη Δικαιοσύνη να προστατεύσουν το άμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο που τα τελευταία χρόνια τόσα έχει υποστεί από όλους αυτούς που το δυσφημούν για προσωπικά οφέλη, δημιουργώντας σκάνδαλα», τονίζει χαρακτηριστικά.

H ANAKOINΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ 

«Με αφορμή τα ύποπτα και άκρως συκοφαντικά δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας από γνωστό δημοσιογράφο όπου το αντικείμενό του είναι να συκοφαντεί το επαγγελματικό ποδόσφαιρο ώστε να έχει λόγο ύπαρξης, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος καλεί τις αρμόδιες αρχές, αθλητικές αλλά και ποινικές να προβούν σε όποιες ενέργειες κρίνουν απαραίτητες ώστε να σταματήσουν επιτέλους να υπάρχουν σκιές γύρω από υγιείς και καθαρές ομάδες, όπως η δική μας.

Η ΠΑΕ Βόλος προτρέπει όλες τις αρμόδιες αρχές να προβούν άμεσα στο άνοιγμα λογαριασμών – κωδικών με τις στοιχηματικές εταιρείες, αλλά και άρση προσωπικών δεδομένων εφόσον το θεωρούν σκόπιμο, ώστε να πληροφορηθούμε και εμείς ποιοι έπαιξαν στοίχημα σε αγώνα της ομάδας μας, πόσα έπαιξαν και πόσα κέρδισαν.

Δηλώνουμε δε, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι έπειτα από όλες αυτές τις ενέργειες αν διαπιστωθεί ότι εμπλέκεται αξιωματούχος της ομάδας μας να πράξετε άμεσα ότι προβλέπει ο νόμος. Καλούμε τέλος την ΕΠΟ και τη Δικαιοσύνη να προστατεύσουν το άμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο που τα τελευταία χρόνια τόσα έχει υποστεί από όλους αυτούς που το δυσφημούν για προσωπικά οφέλη, δημιουργώντας σκάνδαλα.

Χορτάσαμε από ρουφιάνους». 

Last modified onΚυριακή, 24 Μάρτιος 2019 18:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep