Συνεχίζει με Φεράντο

Ο Βόλος έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Χουάν Φεράντο, ενώ χάνει για μεγάλο διάστημα τους Δημόπουλο, Ουνγιαλίδη.

Για 4η διαδοχική αγωνιστική ο Βόλος έμεινε μακριά από τις νίκες. Η εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον ΑΟ Τρίκαλα διατήρησε τη διαφορά από τη 2η θέση στους πέντε πόντους και όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, έτσι τέθηκε θέμα Χουάν Φεράντο.

Η διοίκηση των «κυανέρυθρων» εξέτασε το ενδεχόμενο λύσης της συνεργασίας με τον Ισπανό προπονητή, όμως δεν πήρε απόφαση εν θερμώ. Έπειτα από συζητήσεις που έγιναν, την Καθαρή Δευτέρα αποφασίστηκε να συνεχίσει με τον 38χρονο την προσπάθεια ανόδου, θεωρώντας ότι ο ίδιος δεν ευθύνεται για την πορεία των τελευταίων αγωνιστικών.

Ρόλο, φυσικά, στην παραμονή του Ισπανού έπαιξε το καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια, αλλά και η άποψη που εκφράστηκε από το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο πρωτοπόρος, πάντως, θα πρέπει να πορευτεί στη συνέχεια χωρίς βασικούς του αμυντικούς. Ο Στέργιος Δημόπουλος είχε τραυματιστεί στο ματς με τον ΑΟΧ Κισσαμικό και παρότι αρχικά η διάγνωση μιλούσε για θλάση, εν τέλει έχει υποστεί ρήξη τένοντα και το διάστημα απουσίας του υπολογίζεται σε 6-8 εβδομάδες! Ο Δημήτρης Ουνγιαλίδης στην προπόνηση του Σαββάτου (10/03) τραυματίστηκε και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ρήξη έξω πλαγίου συνδέσμου. Θα υποβληθεί σε μαγνητική την Τρίτη (12/03), αλλά όλα δείχνουν πως θα μείνει για τρεις εβδομάδες εκτός.

Last modified onΤρίτη, 12 Μάρτιος 2019 18:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep