Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Περιμένουν τον πρόεδρο

Στα Γιαννιτσά περιμένουν την άφιξη του προέδρου για να αρχίσουν οι συζητήσεις για τις ανανεώσεις των συμβολαίων με τους τρεις ποδοσφαιριστές που θέλουν να κρατήσουν (Σπαθάρας - Σερέτης - Παπαδόπουλος). Στα Γιαννιτσά περιμένουν την άφιξη του προέδρου για να αρχίσουν οι συζητήσεις για τις ανανεώσεις των συμβολαίων με τους τρεις ποδοσφαιριστές που θέλουν να κρατήσουν (Σπαθάρας - Σερέτης - Παπαδόπουλος).

Στα Γιαννιτσά περιμένουν την άφιξη του προέδρου Λάκη Καραογλανίδη ώστε να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις με τους ποδοσφαιριστές που θα ανανεώσουν.

Η πρόθεση του τεχνικού επιτελείου της Αναγέννησης Γιαννιτσών είναι να ανανεώσει τη συνεργασία της με τους τρεις ποδοσφαιριστές που τελείωσαν τα συμβόλαια τους και να διατηρήσει το μεγαλύτερο μέρος του κορμού που είχε την περσινή περίοδο. Οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές αναμένεται να γίνουν αυτή την εβδομάδα και οι Δημήτρης Σπαθάρας, Γιάννης Σερέτης και Θοδωρής Παπαδόπουλος θα κληθούν να συμφωνήσουν και να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Από εκεί και πέρα, για την ενίσχυση της ομάδας θα υπάρξει σύσκεψη του νέου τεχνικού επιτελείου με τους ανθρώπους της διοίκησης ώστε να καθοριστούν οι στόχοι και να στελεχωθεί το ρόστερ της Αναγέννησης που θα πρέπει να είναι "έτοιμο" μέσα στις επόμενες εβδομάδες ώστε να μην λείπει κανείς από την προετοιμασία.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep