Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πίσω η επίσημη έναρξη

Η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Φοιρό αναμενεται τις επόμενες ημέρες ώστε να προχωρήσουν και τα άλλα θέματα που απασχολούν την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Φοιρό αναμενεται τις επόμενες ημέρες ώστε να προχωρήσουν και τα άλλα θέματα που απασχολούν την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Στα Γιαννιτσά δεν είναι έτοιμοι και η έναρξη της νέας σεζόν οδεύει προς την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου.

Οι κινήσεις για το θέμα του προπονητή, αλλά και την στελέχωση του ρόστερ δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί και οι καθυστερήσεις που υπάρχουν οδηγούν σε αλλαγή ημερομηνίας για την έναρξη της σεζόν στα Γιαννιτσά. Η ομάδα δεν είναι έτοιμη να αρχίσει τα τυπικά των πρώτων ημερών της προετοιμασίας, με τις εξετάσεις και τα εργομετρικά και κρίθηκε ως καλύτερη λύση να πάει πιο πίσω η έναρξη ώστε να είναι όλο το ρόστερ στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου που θα αποτελούν ο Γιώργος Φοιρός και ο Νίκος Παναγιωτίδης.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η συνεργασία με τον Γιώργο Φοιρό και το τεχνικό επιτελείο που θα έχει στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, ώστε να περάσουν στο θέμα της ανανέωσης των συβολαίων και μετά την ενίσχυση του ρόστερ με έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep