Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βελτίωση του γηπέδου

Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου των Γιαννιτσών χρειάζεται βελτίωση και η διοίκηση της ομάδας ζήτησε την συμβολή της δημοτικής αρχής, αφού το γήπεδο της ανήκει. Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου των Γιαννιτσών χρειάζεται βελτίωση και η διοίκηση της ομάδας ζήτησε την συμβολή της δημοτικής αρχής, αφού το γήπεδο της ανήκει.

Στα Γιαννιτσά βρίσκονται σε επαφές με την δημοτική αρχή ώστε να γίνουν εργασίες βελτίωσης του γηπέδου.

Ανάμεσα στα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η διοίκηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών είναι και αυτό του γηπέδου που απαιτεί αρκετές εργασίες ώστε να μπορεί να θεωρηθεί ικανοποιητικό για τις παροχές του. Εκτός από τις βελτιώσεις που χρειάζεται στους εξωτερικούς χώρους που μοιάζουν εγκαταλελειμμένοι, είναι και η συντήρηση του χλοοτάπητα που είναι το βασικότερο από τα κομμάτια.

Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου θα πρέπει να είναι το πρώτο μέλημα της διοίκησης της ομάδας, αφού και πέρσι αποτέλεσε πρόβλημα για τις προπονήσεις, αλλά και τους αγώνες. Τα τελευταία δύο χρόνια, όπως είπε πρόσφατα ο πρόεδρος της ομάδα Λάκης Καραογλανίδης δεν έχουν γίνει βελτιωτικά έργα στο γήπεδο και η δημοτική αρχή δεν έχει συμβάλει ούτε με αυτό τον τρόπο στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Football League.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep