Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τεχνικός διευθυντής ο Φοιρός

Ο Γιώργος Φοιρός θα έχει τυπικά ρόλο τεχνικού διευθυντή στην Ααγέννηση Γιαννιτσών και θέση προπονητή θα πάρει ο Νίκος Παναγιωτίδης. Ο Γιώργος Φοιρός θα έχει τυπικά ρόλο τεχνικού διευθυντή στην Ααγέννηση Γιαννιτσών και θέση προπονητή θα πάρει ο Νίκος Παναγιωτίδης.

Στα Γιαννιτσά θα προχωρήσουν με νέο μοντέλο στον πάγκο, αφού ο Γιώργος Φοιρός θα έχει τυπικά ρόλο τεχνικού διευθυντή και το ρόλο του προπονητή θα αναλάβει ο Νίκος Παναγιωτίδης.

Νέο κεφάλαιο ανοίγει στα Γιαννιτσά ο Γιώργος Φοιρός, αφού δεν θα κρατήσει τη θέση του προπονητή και θα έχει ρόλο τεχνικού διευθυντή. Η ευθύνη του προπονητή θα περάσει στα χέρια του Νίκου Παναγιωτίδη που θα έχει άμεση συνεργασία μαζί του και θα είναι ουσιαστικά το τεχνικό δίδυμο της Αναγέννησης, με τον Γιώργο Φοιρό να "μένει" σε πιο ασφαλή ρόλο. Ο Παναγιωτίδης έχει καταγωγή από τα Γιαννιτσά, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Αναγέννηση και έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής με τον ΠΑΟΚ και τον Αρη.

Η στελέχωση του τεχνικού επιτελείου θα ολοκληρωθεί αυτή την εβδομάδα και τυπικά, αφού μένουν οι λεπτομέρειες για την ανανέωση με τον γυμναστή Μιχάλη Ζαρδανελιώτη που ήταν και πέρσι στην ομάδα, αλλά και τον προπονητή τερματοφυλάκων. Τα περιθώρια στενεύουν για την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας και τις επίσημες ανακοινώσεις για το θέμα του τεχνικού επιτελείου, το οποίο αναμένεται να δοθεί από τη διοίκηση μέχρι την Κυριακή.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep