Ηρθε ο Αγιούποφ, κόπηκε ο Ενγκομπά

Ο Τιμούρ Αγιούποφ με τον Δήμο Κασκαντίρη (φωτό από aigioallsports.gr) Ο Τιμούρ Αγιούποφ με τον Δήμο Κασκαντίρη (φωτό από aigioallsports.gr)

Ο Παναιγιάλειος υποδέχτηκε τον Τιμούρ Αγιούποφ, ενώ δεν προχωράει η μεταγραφή του Ενγκομπά, αφού προτιμάται η λύση του Βραζιλιάνου Εγκόν για να καλυφθούν οι θέσεις των ξένων.

[googlead][/googlead]

Σε διαδικασία ενίσχυσης είναι ο Παναιγιάλειος που είχε μόνο 11 παίκτες διαθέσιμους στην ήττα 0-1 από τον Απόλλωνα Λάρισας την 14η αγωνιστική.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης (31/1) ο αντιπρόεδρος Δήμος Κασκαντίρης υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο τον 25χρονο (28/03/93) Ουζμπέκο επιθετικό, Τιμούρ Αγιούποφ με θητεία στην πατρίδα του και τις Bukhara, Bunyodkor. Όπως αποδείχτηκε, δεν ήταν Ρώσος ο μεταγραφικός στόχος, αλλά από το Ουζμπεκιστάν. Μάλιστα, ο Ρώρος, Τιμούρ Αγιούποφ είναι γεννημένος 4 μήνες αργότερα.

Από κει και πέρα η ΠΑΕ δεν προχωράει τη μεταγραφή του 24χρονου Καμερουνέζου αμυντικού χαφ Αντερσόνο Ενγκομπά, καθώς ο κόουτς Πέτρος Δημητρίου προτιμάει να καλυφθούν οι θέσεις των ξένων με τον Βραζιλιάνο μέσο, Ενρίκε Εγκόν που είναι γνωστός από τη θητεία του σε Αστέρα Τρίπολης και Απόλλωνα Σμύρνης.

Η επόμενη αναμέτρηση για τον Παναιγιάλειο είναι προγραμματισμένη τη Δευτέρα 5/2 στους Αγίους Αναργύρους Αρτας κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης.

ΠΗΓΗ: Aigiosports.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 02 Φεβρουάριος 2018 03:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep