Τεπερεκίδης και... Τζένετ

Ο Τεπερεκίδης (δεξιά) μαζί με τον Τσάινα στα αποδυτήρια του Αχαρναϊκού Ο Τεπερεκίδης (δεξιά) μαζί με τον Τσάινα στα αποδυτήρια του Αχαρναϊκού

Μία ενδεκάδα δελτίων κατέθεσε ο Παναιγιάλειος μεταξύ των οποίων αυτό του Αιθίοπα, Νταβίτ Τζένετ και του 20χρονου, Αναστάσιου Τεπερεκίδη.

[googlead][/googlead]

Οι πρόσφατες αποχωρήσεις έκριναν επιτακτική την ενίσχυση του ρόστερ του Παναιγιαλείου. Έτσι, η ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι ολοκληρώνει τις διαδικασίες έκδοσης δελτίων 11 ποδοσφαιριστών. Σε αυτούς, μάλιστα, συμπεριλαμβάνεται ο Αιθίοπας, Νταβίτ Τζένετ και ο αμυντικός, Αναστάσιος Τεπερεκίδης με θητεία σε γερμανικούς συλλόγους.

Ο Τζένετ είναι ο ποδοσφαιριστής που μετείχε στις προπονήσεις του Παναιγιαλείου (και προηγουμένως στο Άργος) και έχει διπλή υπηκοότητα. Είναι γεννημένος στην Αιθιοπία και έχει διαβατήριο από τον Καναδά. Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και έχει γεννηθεί στις 3 Απριλίου 1996.

Σε ό,τι αφορά στον Τεπερεκίδη, είναι γεννημένος στις 14/05/1997 και έχει θητεύσει στην Κ17 του ΠΑΟΚ, την Κ19 της Αλμερίας και στη Γερμανία με τις SV Straelen, Mönchengladbach, Neuwerk. Μετείχε ακόμα στις προπονήσεις του Αχαρναϊκού.

Δικαίωμα συμμετοχής, πάντως, θα έχουν από εδώ και στο εξής οι Βασίλης Πολιανίδης, Γιώργος Καναβέτας, Γιάννης Γραμματίκας, Μάριος Τζανουλίνος, Βασίλης Μηλιώτης, Αλέξανδρος Ζαφειράκης, Νίκος Χαρίτος, Δημήτρης Δοξάκης και Τίμοθι Τσάινα.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 01 Φεβρουάριος 2018 19:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep