Πακέτο στο Αίγιο

Από Αιγίνιο... Αίγιο οι Τσάινα, Ενγκομπά. Έπαιξε με τη Νέων ο Αθανασίου.

[googlead][/googlead]

Στην απόκτηση δύο Αφρικανών ποδοσφαιριστών προχώρησε ο Παναιγιάλειος. Συγκεκριμένα, οι Τίμοθι Τσάινα, Αντερσόνο Ενγκομπά, οι οποίοι προ ημερών συμμετείχαν στις προπονήσεις του Αιγινακού, αποχώρησαν και έδωσαν τα χέρια με τον Παναιγιάλειο. Έτσι, θα ενισχύσουν την προσπάθεια παραμονής των «μελανόλευκων». Η ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι αποκτήθηκε και ο 20χρονος Καναδός μέσος, Τζάνετ Ντέιβιντ, αλλά επιπλέον στοιχεία του δεν ήταν δυνατό να εντοπιστούν.

Ο 18χρονος Νιγηριανός επιθετικός, Τσάινα κάνει τη δεύτερη απόπειρα να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού στον Αχαρναϊκό δεν είχε εκδοθεί το δελτίο του. Σε ό,τι αφορά στον 24χρονο Καμερουνέζο αμυντικό μέσο, στο παρελθόν έχει παίξει στη δεύτερη ομάδα της Σόνενχοφ την U19 της Ρετζίνα και την Αρέτσο.

Αγωνίστηκε αλλαγή ο Αθανασίου

Χρόνο συμμετοχή στο φιλικό 0-0 της Εθνικής Νέων με την αντίστοιχη της Ουγγαρίας που έγινε την Τετάρτη (31/01) στο γήπεδο του Ταύρου πήρε ο Βασίλης Αθανασίου. Ο ομοσπονδιακός, Γιάννης Γκούμας χρησιμοποίησε τον γκολκίπερ του Παναιγιαλείου στο 46' του αγώνα.

ΕΛΛΑΔΑ: Σιαμπάνης, Τάμπας, Παπάζογλου, Μπούσης, Μελιόπουλος, Καμπετσής, Γιούσης, Αντζουλάς, Ξενιτίδης, Βοϊλής, Εμμανουηλίδης. Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Αθανασίου, Παπαδογιωργάκης, Γκαργκαλατζίδης, Αποστολάκης, Τριμμάτης, Χριστόπουλος, Νταλακούρας, Δημήτρουλας, Χατηστραβός, Λύρατζης, Ζωγραφάκης.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Μπέσε (46’ Βάργκα), Κρεμπς, Μπερντό (46’ Τάκας), Σίντλερ (79’ Ζβικ), Τίφενμπαχ (59’ Λούστικ), Κούντρακ (46’ Λάκατος), Μάγερ (46’ Ζουοντόφσκι), Κίλιτι (79’ Τάρνοζι), Σον (59’ Σόνκα), Σάφερ (59’ Μπέβαρντι), Στογιάτσοβιτς (46’ Πάλινσαρ).

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 01 Φεβρουάριος 2018 01:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep