Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μέχρι 20 Ιουνίου οι προπονήσεις

Οι προπονήσεις θα συνεχισθούν στην Καισαριανή μέχρι τις 20 Ιουνίου, διάστημα στο οποίο θα ολοκληρωθούν πλέον και οι τελικές δοκιμές για την επάνδρωση όλων των τμημάτων του Εθνικού Αστέρα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από την Τρίτη θα αρχίσουν δοκιμές και στα εφηβικά τμήματα, προκειμένου να επιλεγούν νεαροί παίκτες που θα συγκροτήσουν τα τμήματα των ακαδημιών και την γενική επίβλεψη έχει ο τεχνικός της ομάδας Ανδρέας Σάννης.


Είναι χαρακτηριστικό ότι θα συνεχισθούν κανονικά οι προπονήσεις για την ομάδα των νέων, που με την συνδρομή αρκετών παικτών υπό δοκιμή, θα δώσουν φιλικά παιχνίδια, προκειμένου να γίνει καλύτερη αξιολόγηση.
Ο Ανδρέας Σάννης έχει καταρτίσει ένα πλάνο, πάνω στο οποίο θα κινηθεί η ομάδα και θα δουλέψουν όλα τα τμήματα, προκειμένου να υπάρξουν ουσιαστικά αποτελέσματα.


Μάλιστα στην Καισαριανή δείχνουν αποφασισμένοι να αξιοποιήσουν, σε πρώτη φάση τα δικά τους παιδιά, που πήραν ευκαιρίες στο απερχόμενο πρωτάθλημα, έδειξαν ότι έχουν δυνατότητες να προχωρήσουν και να πάνω εκεί να «κτίσουν» την νέα ομάδα που θα δημιουργήσουν. Από την άλλη πλευρά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Αδαμάκης εξακολουθεί να έχει κάποιες επαφές και να κινείται προς πολλές κατευθύνσεις, σε μία προσπάθεια να υπάρξουν λύσεις και στα διοικητικά θέματα της ομάδας.

Last modified onΣάββατο, 02 Ιούνιος 2012 13:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep