Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δεν άρεσαν οι υπό δοκιμή

Οι δοκιμές συνεχίζονται στην Καισαριανή αλλά αυτή την φορά οι παίκτες που δοκιμάσθηκαν και μάλιστα πήραν μέρος σε φιλικό παιχνίδι δεν ικανοποίησαν και το ξεσκαρτάρισμα θα συνεχισθεί. Ο Εθνικός Αστέρας έπαιξε στην Παλλήνη και γνώρισε την ήττα από τον τοπικό Παλληνιακό με 3-1.

Για την ομάδα της Καισαριανής, που προηγήθηκε στο σκορ με τον Γκοβούση, ο τεχνικός της ομάδας Ανδρέας Σάννης χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες, που δεν τον ικανοποίησαν με την απόδοση τους και ορισμένοι έδειξαν ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα. Για τον λόγο αυτό τις επόμενες ημέρες θα γίνει η τελική διαλογή, προκειμένου από τις μέχρι τώρα δοκιμές να διατηρηθούν οι παίκτες που δείχνουν ότι έχουν τις δυνατότητες για να προχωρήσουν.

 

Ο Ανδρέας Σάννης δεν δείχνει να βιάζεται για οριστικά συμπεράσματα και θέλει να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, από την στιγμή άλλωστε που έχει τον χρόνο για να κάνει τις τελικές του επιλογές. Μάλιστα από την ερχόμενη εβδομάδα οι δοκιμές θα συνεχισθούν σε όλα τα επίπεδα και η ομάδα της Καισαριανής θα δώσει ορισμένα ακόμη τεστ, από τα οποία ο Ανδρέας Σάννης θα έχει την ευκαιρία, πέρα από τις δοκιμές, να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα και να κάνει τις διαπιστώσεις του.

Last modified onΠαρασκευή, 01 Ιούνιος 2012 13:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep