Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διοικητικές εξελίξεις στον Αστέρα

Όλα δείχνουν ότι μέσα στην εβδομάδα αυτή αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τις διοικητικές εξελίξεις στην Καισαριανή και ουσιαστικά να φανούν πολλά για την συνέχεια.

Ο Βασίλης Αδαμάκης δείχνει αποφασισμένος να ολοκληρώσει τον κύκλο των επαφών που έχει, προκειμένου να προκύψουν ουσιαστικά αποτελέσματα. Άλλωστε ο πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα δείχνει αποφασισμένος να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του διοικητικού συμβουλίου, που θα βοηθήσει ουσιαστικά στην καλύτερη λειτουργία, αλλά και οργάνωση, του συλλόγου.

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι το άνοιγμα που επιχειρείται γίνεται προς πολλές κατευθύνσεις και ο Βασίλης Αδαμάκης αισιοδοξεί ότι τα αποτελέσματα θα είναι ουσιαστικά και φυσικά προς όφελος του συλλόγου προκειμένου να προχωρήσει. Στην παρούσα φάση ο πρόεδρος της Καισαριανιώτικης ΠΑΕ δεν θέλησε να δημοσιοποιήσει τις κινήσεις του και τις επαφές, όμως παρουσιάζεται αισιόδοξος ότι το εγχείρημα θα αποδώσει και οι λύσεις που θα προκύψουν για την ομάδα θα είναι εξαιρετικές.


Από εκεί και πέρα υπό την επίβλεψη του προπονητή Ανδρέα Σάννη συνεχίζονται οι προπονήσεις στην Καισαριανή, ενώ παράλληλα θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος και στις δοκιμές παικτών, ώστε να εντοπισθούν ταλέντα που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Άλλωστε για τον λόγο αυτό, πέρα από τις προπονήσεις, θα δοθούν και κάποια φιλικά παιχνίδια όπου ο Ανδρέας Σάννης θα έχει την ευκαιρία για περισσότερες δοκιμές και εξαγωγή ασφαλέστερων συμπερασμάτων.

Last modified onΔευτέρα, 04 Ιούνιος 2012 13:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep