Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μπαράζ επαφών με Πανιώνιο

Ο πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα Βασίλης Αδαμάκης εξακολουθεί να έχει επαφές με τους ανθρώπους του Πανιωνίου, καθώς δείχνει αποφασισμένος να προχωρήσει τις συζητήσεις και να καταλήξει σε μία γενικότερη συνεργασία ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο επικεφαλής της Καισαριανιώτικης ΠΑΕ έχει κάνει πολλές συζητήσεις με τους υπεύθυνους του Πανιωνίου, προκειμένου να υπάρξει μία συνεργασία σε πολλά επίπεδα, κάτι που φαίνεται να αντιμετωπίζουν με καλό μάτι και οι δύο πλευρές. Ο Βασίλης Αδαμάκης αισιοδοξεί ότι μέσα από ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα προκύψουν ουσιαστικά οφέλη, τόσο για τον Εθνικό Αστέρα, όσο και για τον Πανιώνιο και η ομάδα της Καισαριανής θα βοηθήσει αποφασιστικά ώστε να αξιοποιηθούν ακόμη καλύτερα αρκετά ταλέντα, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

 

Μάλιστα μέχρι το τέλος της εβδομάδας ενδέχεται ο Εθνικός Αστέρας να φιλοξενήσει την ομάδα νέων του Πανιωνίου, σε ένα φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στην Καισαριανή, ώστε να γίνουν κάποιες δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών και οι Καισαριανιώτες να «τσεκάρουν» κάποιους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από την ομάδα των Νεοσμυρνιωτών. Γενικά ο Βασίλης Αδαμάκης παρουσιάζεται ιδιαίτερα αισιόδοξος και θεωρεί ότι η κίνηση αυτή θα προχωρήσει, με τον Πανιώνιο να αποκτά τον πρώτο λόγο για την αξιοποίηση κάποιων ταλέντων που υπάρχουν τώρα ή θα προκύψουν στην συνέχεια από την ομάδα του Εθνικού Αστέρα.

Last modified onΠέμπτη, 31 Μάιος 2012 12:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep