«Συνεχής βελτίωση για Super League»

Τι δήλωσαν οι Ανέστης Νάστος και Δημήτρης Σιώπης μετά το πρώτο φιλικό του ΟΦΗ με την Παναχαϊκή. Δείπνο στην Κ19 από Τσάλο.

Ο ΟΦΗ έχει αρκετό δρόμο ακόμα μπροστά του όσον αφορά στην προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν, όπως δήλωσαν και οι Ανέστης Νάστος και Δημήτρης Σιώπης μετά το πρώτο φιλικό με την Παναχαϊκή.

Ο πρώτος σημείωσε: «Ήταν το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας και προσπαθούμε να βγάλουμε στο παιχνίδι κάποια πράγματα που έχουμε δουλέψει. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας και παράλληλα αρκετή είναι η δουλειά που έχουμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα μοντάρεται ακόμα και είμαστε μόλις στην αρχή της προετοιμασίας».

Από την πλευρά του ο Σιώπης τόνισε πως οι Κρητικοί πρέπει να βελτιώνονται συνεχώς ώστε η ομάδα να επιστρέψει στη Super League. «Ήταν το πρώτο φιλικό της χρονιάς και σίγουρα δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα. Πρέπει να δούμε που βρισκόμαστε και που πατάμε. Κρατάμε το γεγονός ότι δεν χάσαμε και βλέπουμε την συνέχεια της προετοιμασίας. Θα δουλέψουμε ακόμα περισσότερο και θα κάνουμε το παν προκειμένου ο ΟΦΗ να βρεθεί εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Πρέπει να βελτιωνόμαστε συνεχώς από παιχνίδι σε παιχνίδι ώστε η ομάδα να επιστρέψει στην Super League», ήταν τα λόγια του.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, ο πρόεδρος του συλλόγου, Φώτης Τσάλος, θα παραθέσει την Παρασκευή (11/8) δείπνο στην Κ19 των «ασπρόμαυρων», που την περσινή σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα Νέων στη Football League. Θέλοντας να τους συγχαρεί για την επιτυχία τους θα τους κάνει το τραπέζι την ίδια ημέρα, που θα ξεκινήσει και η προετοιμασία της ομάδας, μετά την πρώτη προπόνηση, στο εστιατόριο «Votsalakia» που διαθέτει στην Ανάληψη Χερσονήσου.

Στο δείπνο έχουν προσκληθεί όλοι παίκτες και οι προπονητές της περσινής ομάδας, αλλά και οι ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την φετινή ομάδα της Κ19, με το νέο τεχνικό επιτελείο.

Last modified onΠέμπτη, 10 Αύγουστος 2017 14:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep