Τα είπε με τον Δήμαρχο ο Τσάλος

Δίπλα στον ΟΦΗ επανέλαβε ότι θα βρίσκεται ο Βασίλης Λαμπρινός.

Συνάντηση γνωριμίας με τον Δήμαρχο Ηρακλείου είχε την Πέμπτη (10/8) στη Λότζια ο Φώτης Τσάλος.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, συνοδευόμενος από τους Αποστολάκη και Ανδριαδάκη, που εκπροσώπησαν την ΠΑΕ, συζήτησε με τον Βασίλη Λαμπρινό για τους τρόπους που μπορεί η δημοτική αρχή να βοηθήσει τους «ασπρόμαυρους».

Συγκεκριμένα οι δύο πλευρές συζήτησαν για τη βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων σε Γεντί Κουλέ και Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, για τη συνεργασία Βαρδινογιάννειου- Παγκρητίου σταδίου, ώστε να φιλοξενηθούν στην Κρήτη, ομάδες από το εξωτερικό, για τη χειμερινή τους προετοιμασία, για τη συμπαράσταση του Δήμου, στην προσπάθεια που θα κάνει ο ΟΦΗ για το άνοιγμα μπουτίκ της ομάδας, στο κέντρο του Ηρακλείου, αλλά και για τη διάθεση από το Δήμο στον ΟΦΗ, σε κιόσκια σε κεντρικά σημεία της πόλης για τη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας και εισιτηρίων αγώνων του ΟΦΗ.

Από την πλευρά ο Δήμαρχος Ηρακλείου επανέλαβε ότι θα συνεχίσει να είναι δίπλα στην ομάδα, ενώ ο Φώτης Τσάλος τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μετά από αυτή τη συνάντηση: «Θέλω να ευχαριστήσω το δήμαρχο Ηρακλείου για τη συνάντηση. Είναι μαζί μας στην προσπάθεια που κάνουμε και τον χρειαζόμαστε».

Στη συνάντηση έδωσε το «παρών» και ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου για θέματα αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς.

Last modified onΠέμπτη, 10 Αύγουστος 2017 14:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep