«Να επανέλθουμε εκεί που αξίζουμε»

Ο Δημήτρης Μάνος δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει με τα γκολ του, τον ΟΦΗ να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία

Με… φόρα από το περσινό πρωτάθλημα ξεκίνησε και στην καλοκαιρινή προετοιμασία ο Δημήτρης Μάνος, καθώς, μετά τα 11 τέρματα που πέτυχε στην περσινή σεζόν, ήταν αυτός που σκόραρε το πρώτο τέρμα της ομάδας του, στο… παρθενικό φιλικό με την Παναχαϊκή (2-2).

Ο άσος του ΟΦΗ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, τονίζοντας πως θα προσπαθήσει να είναι το ίδιο αποτελεσματικός και στα επίσημα παιχνίδια. 

«Ασφαλώς και είμαι χαρούμενος. Το γκολ είναι σημαντικό για ένα επιθετικό στην ψυχολογία του. Σκόραρα στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας και θέλω να κάνω το ίδιο και στα επόμενα παιχνίδια, κυρίως στα επίσημα όταν έρθουν, για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο της ανόδου στην Super League», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Μάνου, που στην συνέχεια αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του, στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή.

«Για μια ομάδα που κάνει μια εβδομάδα προετοιμασία, η εικόνα ήταν καλή. Εχουμε βέβαια μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και αυτό θα φανεί στα επόμενα παιχνίδια».

Από εκεί και πέρα, ο 22χρονος επιθετικός μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας στο Καρπενήσι αλλά και το πώς βλέπει την ομάδα του ενόψει της νέας σεζόν.

«Έχουμε πολύ καλή ομάδα. Στην ομάδα έχουν έρθει καλοί ποδοσφαιριστές. Είμαι σίγουρος ότι θα πάμε πολύ καλά. Η προετοιμασία είναι πολύ σημαντικό κομμάτι, καθώς τώρα χτίζεται η ομάδα, δενόμαστε μεταξύ μας οι παίκτες και βρίσκουμε ρυθμό».

Όσον αφορά τον προσωπικό του στόχο και με τα πόσα τέρματα θα ήταν ικανοποιημένος;  Η απάντηση του… χαρακτηριστική!

«Με δεκαπέντε γκολ θα είμαι καλά! (γέλια). Δεν έχει τόσο σημασία αυτό. Θέλω όσα γκολ βάλω, να είναι σημαντικά, ώστε η ομάδα να επανέλθει εκεί που αξίζει να βρίσκεται».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 10 Αύγουστος 2017 19:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep