Η πιο μεγάλη ώρα...

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή της Λαμίας για το παιχνίδι της χρονιάς απέναντι στον ΟΦΗ.

Ως το πλέον κομβικό παιχνίδι της χρονιάς χαρακτηρίζουν άπαντες στη Λαμία αυτό του Σαββάτου (06/05, 17:00 ΕΡΤ3) απέναντι στον ΟΦΗ. Η ομάδα της Φθιώτιδας θα δώσει το πρώτο από τα τρία διαδοχικά ντέρμπι που την περιμένουν στο πρωτάθλημα και αν καταφέρει να βγει νικήτρια από τη μάχη της 29ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League, τότε, όπως παραδέχονται οι «κυανόλευκοι», θα βρίσκεται αγκαλιά με την ιστορική άνοδο στη Super League.

Το ΔΑΚ Λαμίας αναμένεται κατάμεστο, καθώς εκτιμάται από τους ανθρώπους της Λαμίας πως η προσέλευση θα είναι μεγαλύτερη και από αυτή στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ, οπότε οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την απαραίτητη ώθηση για να φτάσουν στην 14η νίκη σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (05/05) το απόγευμα χωρίς απρόοπτα για τον προπονητή, Μπάμπη Τεννέ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News από τη 19άδα αποκλείστηκαν οι ανέτοιμοι Τζόκιτς, Παπαργυρίου και οι Φερφελής, Ποζατζίδης, Πατσαρούχας, Μανιάς, Βορύλλας.

Η αποστολή: Τσέναμο, Πίτκας, Σπυρόπουλος, Όμο, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Χριστοφιλέας, Βαλιός, Αυγενικού, Βασιλόγιαννης, Καραγιάννης, Μπλάζιτς, Τσούκαλος, Μπουλούλης, Ρότσα, Βάντερσον, Ντουρμισάι, Ματσούκας.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 05 Μάιος 2017 18:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep