«Και με τη Ρεάλ να παίζαμε...»

Ο Βάντερσον αναφέρθηκε στη σημασία να παίρνει τα ντέρμπι μια ομάδα που θέλει άνοδο.

Μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ, ο Βάντερσον της Λαμίας, που ήταν από τους καλύτερους παίκτες, είπε: «Τα ντέρμπι είναι πολύ δύσκολα ματς. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ, αλλά σε τέτοια παιχνίδια, είναι οι λεπτομέρειες. Έτσι είναι τα ντέρμπι. Νομίζω ότι πήγαμε καλά. Κάναμε μια καλή εμφάνιση. Συνεχίζουμε».

Για τα επόμενα ματς με Απόλλωνα και Άρη: «Μία ομάδα που θέλει να ανέβει πρέπει να πάρει όλα τα ντέρμπι. Και με τη Ρεάλ Μαδρίτης να έπρεπε να παίξουμε πάλι θα έπρεπε να κερδίσουμε, για να ανέβουμε».

Για την ενδεχόμενη πίεση που υπάρχει στις τάξεις της Λαμίας: «Δεν υπάρχει πίεση. Η ομάδα παίζει καλά. Βρήκε τα πατήματά της πάλι και πιστεύω ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Αυτό φαίνεται και στο γήπεδο. Και το γκολ που φάγαμε σήμερα ήταν από μία λεπτομέρεια».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 06 Μάιος 2017 21:37

1 comment

  • Νικηφόρος Φ.
    Νικηφόρος Φ. Κυριακή, 07 Μάιος 2017 08:40 Comment Link

    Συμφωνώ με σε όλα, αλλά κυρίως με την τελευταία άποψη του Βάντερσον, ότι δεχθήκαμε τέρμα από μια λεπτομέρεια κι ελπίζω και εύχομαι, η τεχνική ηγεσία να κατάλαβε το λάθος της, ή την καθυστέρηση της αλλαγής παίκτη που δεν έκανε στην ώρα της, όπως πιστεύω τουλάχιστον και όχι μονον εγώ,όπως συζητήθηκε στην κερκίδα η οποία γίνεται καλοπροαίρετα, γιατί καλώς ή κακώς, όλα σχολιάζονται, ήτοι τοσο οι καλές αλλά και οι λάθος κινήσεις και ενέργειες, απ΄όπου κι αν αυτές γίνονται.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep