«Όλο το πρωτάθλημα»

Ο Γιώργος Ποντίκας χαρακτήρισε ματς... ανόδου αυτό της Λαμίας απέναντι στον ΟΦΗ.

Κάλεσμα στους οπαδούς της Λαμίας να δώσουν δυναμικό «παρών» στο παιχνίδι του Σαββάτου (06/05, 17:00 ΕΡΤ3) με τον ΟΦΗ απηύθυνε ο Γιώργος Ποντίκας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Λαμία FM-1 και χαρακτήρισε το παιχνίδι αυτό όλο το πρωτάθλημα για τους «κυανόλεκους».

To FL News σας παρουσιάζει τι ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ποντίκας:

Για τις υπογραφές με τον Δήμο:

«Όλα πήγαν καλά. Επεκτάθηκε η παραχώρηση του ΔΑΚ για έναν ακόμα χρόνο και παραχωρήθηκαν τα δύο προπονητικά. Έχουμε δει ότι ο δήμαρχος δουλεύει ολοταχώς και για τις εργασίες στο ΔΑΚ».

Για το ματς με τον ΟΦΗ:

«Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουν οι αντίπαλοι ότι γινόμαστε μεγάλη ομάδα και καθρέφτης των μεγάλων ομάδνω είναι ο κόσμος. Έχουμε πάρει επιπλέον σεκιούριτι και θα υπάρχει αυξημένη αστυνομική δύναμη»

«Απευθύνω κάλεσμα στον κόσμο της Λαμίας να δώσει βροντερό «παρών». Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουν οι αντίπαλοι ότι γινόμαστε μεγάλη ομάδα και καθρέφτης των μεγάλων ομάδων είναι ο κόσμος. Να δούμε πρώτα το ματς με τον ΟΦΗ και μετά τα υπόλοιπα. Θέλει μεγάλη προσοχή. Έχουμε πάρει επιπλέον σεκιούριτι και θα υπάρχει αυξημένη αστυνομική δύναμη».

Αν περίμενε αυτή την πορεία:

«Το περίμενα. Είχαμε πει ότι θα κάνουμε φέτος το βήμα παραπάνω και κάναμε πιο μεγάλη προσπάθεια για να πετύχουμε τον σκοπό μας και να γίνει το όνειρο πραγματικότητα».

Ποιες νίκες ξεχώρισε φέτος:

«Με την Καλλιθέα και τον Αχαρναϊκό ήταν το μισό πρωτάθλημα. Με τον ΟΦΗ είναι όλο το πρωτάθλημα. Πρέπει να το πάρει ο κόσμος αυτό το παιχνίδι. Στην Ελευσίνα η ισοπαλία ήταν σαν ήττα. Μας είχαν ματιάσει...»

«Αυτές με την Καλλιθέα και τον Αχαρναϊκό ήταν το μισό πρωτάθλημα. Με τον ΟΦΗ είναι όλο το πρωτάθλημα. Πρέπει να το πάρει ο κόσμος αυτό το παιχνίδι».

Σε ποιο ματς στενοχωρήθηκε:

«Με τον Παναιγιάλειο και με τον Πανελευσινιακό. Στην Ελευσίνα η ισοπαλία ήταν σαν ήττα. Μας είχαν ματιάσει...».

Για την προσπάθεια της διοίκησης:

«Ζούμε για την ομάδα, δεν ζούμε από την ομάδα. Θέλουμε ένα παιδί που γεννιέται τώρα να είναι Λαμία και τίποτε άλλο. Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου βάζει γι' αυτό τον λόγο τα χρήματά του και για κανέναν άλλον»

«Θέλουμε να γραφτεί ιστορία. Ζούμε για την ομάδα, δεν ζούμε από την ομάδα. Θέλουμε ένα παιδί που γεννιέται τώρα να είναι Λαμία και τίποτε άλλο. Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου βάζει γι' αυτό τον λόγο τα χρήματά του και για κανέναν άλλον».

Στο ίδιο μέσο μίλησε ο υπεύθυνος επί των αθλητικών του Δήμου, Θανάσης Κλειτσάκης. Όπως σημείωσε, το στέγαστρο που θα τοποθετηθεί είναι πιθανό να μην είναι αρκετο, γι' αυτό και μελλοντικά θα μεγαλώσει. Αναλυτικά είπε:

«Με την έκπτωση το στέγαστρο θα στοιχίσει περίπου 320 χιλιάδες. Ίσως τοποθετηθεί και άλλο μελλοντικά. Ο Δήμος δεν θα λυπηθεί να κάνει κάποια επιπλέον έξοδα»

«Η τοποθέτηση του στέγαστρου ήταν στον προϋπολογισμό του Δήμου εδώ και πολύ καιρό. Δεν περιμέναμε, ούτε από κυβερνητικούς παράγοντες, ούτε από υπουργεία να βοηθήσουν. Με την έκπτωση θα στοιχίσει περίπου 320 χιλιάδες. Ίσως τοποθετηθεί και άλλο μελλοντικά. Ο Δήμος δεν θα λυπηθεί να κάνει κάποια επιπλέον έξοδα.

Η άνοδος είναι όνειρο όλου του νομού. Είναι η μόνη πόλη 50 - 60 χιλιάδων κατοίκων που δεν είχε ποτέ ομάδα στην Α' Εθνική. Ίσως έφτασε η ώρα. Είναι θέμα οργάνωσης και θέλησης. Βρέθηκε ένας παράγοντας να τους συσπειρώσει όλους και να γίνει το όνειρο πραγματικότητα».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 05 Μάιος 2017 16:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep