«Θα προλάβουμε» (video)

Ο Δήμαρχος, Νίκος Σταυρογιάννης θεωρεί ότι το ΔΑΚ Λαμίας θα είναι έτοιμο όταν πρέπει. Μπήκαν υπογραφές παραχώρησης.

Η παράταση παραχώρησης του ΔΑΚ Λαμίας στον ΠΑΣ Λαμία, όπως και οι συμβάσεις παραχώρησης των βοηθητικών στη Νέα Άμπλιανη και την Καμαρίτσα υπεγράφησαν την Παρασκευή (05/05) στο Δημαρχείο. Ο Δήμαρχος, Νίκος Σταυρογιάννης διαβεβαίωσε ότι οι εργασίες θα ολοκληρωθούν εντός χρονοδιαγράμματος και κάλεσε άπαντες στο γήπεδο για τον αγώνα με τον ΟΦΗ, αφού όπως είπε: «Θα είναι η είσοδός μας στη Super League».

Αναλυτικά ο Σταυρογιάννης δήλωσε:

«Συναντηθήκαμε όλοι εδώ όχι μόνο για να πέσουν οι υπογραφές, αυτό ήταν βέβαιο, αλλά για να συζητήσουμε και τη σωστή οργάνωση, το χρονοδιάγραμμα των εργασιών που έχουν ήδη ξεκινήσει στο ΔΑΚ. Μπήκαν οι υπογραφές για την παράταση της παραχώρησης του ΔΑΚ στην ΠΑΕ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και για την παραχώρηση, βάσει της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου στον Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία, των βοηθητικών στη Νέα Άμπλιανη, στην Καμαρίτσα. Τα βοηθητικά είναι για προπόνηση και δεν είναι για αποκλειστική χρήση. Θα μπορούν να τα χρησιμοποιούν οι δημότες και άλλες ομάδες. Δίνεται η δυνατότητα στον Ερασιτέχνη να χρησιμοποιεί τα γήπεδα για την προπόνηση.

Δόθηκε η παράταση που χρειάζεται, συνεχίζονται τα έργα και είμαστε βέβαιοι ότι εντός χρονοδιαγραμμάτων θα προλάβουμε με καλό συντονισμό και αποτελεσματικότητα που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις να είναι έτοιμο το ΔΑΚ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η Λαμία έχει τη βοήθεια όλων, κυρίως του Δήμου, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το όνειρο γενιών φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα.

Μας χρειάζεται να τη στηρίξουμε και στα προσεχή παιχνίδια. Έχει τη στήριξη όλης της κοινωνίας, όλης της περιφέρειας και νομίζω πως το όνειρο γίνεται πλέον πραγματικότητα. Και αυτό γίνεται γιατί ένας επιχειρηματίας αποφάσισε να στηρίξει αυτή την ομάδα με χρήματα, γιατί χωρίς αυτά δεν θα φτάναμε εδώ, έχοντας τη στήριξη όλων. Τη στήριξη κυρίως των δημοτών της περιοχής. Μην ξεχνάμε πως πέρα από τη στήριξη και το αποτέλεσμα, θα μας χρειάζεται με ακόμα μεγαλύτερη στήριξη από την πρώτη ημέρα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αύριο όλοι στο γήπεδο αφενός να στηρίξουμε την ομάδα και αφετέρου θα είναι η είσοδος στην Α' Εθνική».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Ποντίκας είπε:

«Ήρθαμε στο δημαρχείο και στον κύριο Νίκο Σταυρογιάννη. Υπογράψαμε τη σύμβαση παραχώρησης του ΔΑΚ και των δύο προπονητικών κέντρων για τη νέα σεζόν. Θέλω να πω ένα μεγάλω ευχαριστώ στον Δήμαρχο. Όσον αφορά εμάς, θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, το καθήκον μας. Θέλουμε να εκπληρώσουμε τον στόχο μας, την άνοδο στη Super League. Ο Δήμαρχος ό,τι έχει πει ως τώρα το έχει κάνει

Θέλω να κάνω κάλεσμα στον κόσμο για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς. Πρέπει να το πάρουμε, θέλουμε ένα βροντερό «παρών». Είναι όλο το πρωτάθλημα, είναι η άνοδος στη Super League».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Media

Last modified onΠαρασκευή, 05 Μάιος 2017 13:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep