Με το μυαλό στον Πανελευσινιακό

Πανηγυρισμοί τέλος στον Αιγινιακό, καθώς ακολουθεί ακόμα ένας «τελικός».

Δεν κρύβεται η ικανοποίηση στο στρατόπεδο του Αιγινιακού μετά την εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί της Καλλονής, για την 25η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League. Η ομάδα της Βόρειας Πιερίας επέστρεψε με ένα τεράστιο «διπλό» από την Λέσβο, κατακτώντας το πολυπόθητο «εξάποντο», καθώς όχι μόνο βρίσκεται πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού (εκμεταλλευόμενη και την ήττα της Καλλιθέας από τον Άρη), αλλά απομακρύνθηκε από την Καλλονή, πέντε ολόκληρους πόντους, στην προσπάθεια της ομάδας για παραμονή στην κατηγορία.

Καιρός για πανηγυρισμούς, όμως, δεν υπάρχει, καθώς η δράση αυτές τις ημέρες είναι συνεχής. Ακολουθεί, άλλωστε, το παιχνίδι της Μεγάλης Πέμπτης (13/04, 16:00) απέναντι στον Πανελευσινιακό. Όπως και η Καλλονή, έτσι και η ομάδα της Ελευσίνας ανήκει στο γκρουπ των συνδιεκδικητών της παραμονής στην κατηγορία, με τους ιθύνοντες του Αιγινιακού να αναφέρουν χαρακτηριστικά πως με νίκη… ξεμπερδεύουν με τους τρεις τελευταίους και πλέον θα παλεύουν με την Καλλιθέα, αλλά και τις ομάδες που βρίσκονται σε απόσταση βολής (Κισσαμικός, Καρδίτσα), για την αποφυγή της τέταρτης θέσης που οδηγεί στον υποβιβασμό.

Η αποστολή του Αιγινιακού επέστρεψε αεροπορικώς στην βάση της, για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος, ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (13/04) και το πρωί της Δευτέρας (10/04) διεξήχθη κανονικά η προπόνηση της ομάδας, στην οποία και υπήρξε απαρτία, κάτι που ικανοποίησε τον Γιάννη Βλάχο, ενόψει Πανελευσινιακού.  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, κανονικά προπονήθηκε, τόσο ο Γιάννης Τσολακίδης, καθώς ο τραυματισμός του που επέφερε την αντικατάσταση του από τον Φασίδη, στο 30’ του αγώνα με την Καλλονή, αποδείχθηκε ένα απλό τράβηγμα, όσο και οι Μήλιος και Γιοσανγκίμ, που ταλαιπωρήθηκαν από ίωση.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 10 Απρίλιος 2017 18:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep