«Μας είχαν καταδικασμένους»

Ο Γιάννης Βλάχος τόνισε ότι ο Αιγινιακός δεν πανηγυρίζει παρά τη νίκη επί της Καλλονής.

Ο τεχνικός της ομάδας της Πιερίας έκανε λόγο για μεγάλη νίκη κόντρα στην Καλλονή, ενώ υποστήριξε ότι ο σύλλογος έβγαλε ένα δύσκολο πρόγραμμα, στο οποίο αρκετοί είχαν τον Αιγινιακό καταδικασμένο. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Βλάχος μετά την εκτός έδρας νίκη (3-1):

«Πετύχαμε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη επί μίας ομάδας, η οποία μας δημιούργησε πάρα πολλά προβλήματα κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, παρά το γεγονός ότι προηγηθήκαμε πολύ νωρίς στο σκορ.

Είχαμε σχεδιάσει κάποια πράγματα μέσα στην εβδομάδα. Φάνηκε ο αρχικός αιφνιδιασμός, πράγματα τα οποία είχαμε ζητήσει βγήκαν. Θέλαμε  να δώσουμε μπάλα στον αντίπαλο και να τον πιέσουμε στο κέντρο του γηπέδου, ώστε να βγάλουμε γρήγορες επιθέσεις. Ήμασταν τυχεροί στη φάση του πρώτου γκολ, όπου υπήρχε μία ασυνεννοησία ανάμεσα στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο και στον τερματοφύλακα της Καλλονής. Βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ. Νομίζω όμως ότι το δεύτερο ήταν πάνω σε αυτό το ζητούμενό μας, το αρχικό.

Αντί να έχουμε την ηρεμία που απαιτείται, αφού ξεκινάς έτσι το παιχνίδι. Δεν ξέρω… Το συζητούσα με τα παιδιά μέσα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είχαμε το άγχος, την ένταση. Ενώ θα έπρεπε να έχουμε ηρεμία, ήταν σαν εμείς  να μην κερδίζουμε το παιχνίδι. Ίσως επειδή η ομάδα έχει πολύ μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς, ίσως επειδή είχαμε πολύ καιρό να κάνουμε εκτός έδρας νίκη, ίσως και το γεγονός ότι πολλά ματς που βρέθηκε μπροστά, εκτός έδρας τα έχασε.

Δεν είχαμε καλή διαχείριση. Η Καλλονή μείωσε και είχε τις φάσεις, που θα μπορούσε να ισοφαρίσει. Ευτυχώς στο ημίχρονο καταφέραμε και ηρεμήσαμε, βάλαμε κάποια πράγματα κυρίως στο τακτικό μας κομμάτι, σε ό, τι αφορά την αμυντική μας συμπεριφορά.

Ζητήσαμε να κάνουμε την πίεση πιο ψηλά, γιατί στο πρώτο ημίχρονο η Καλλονή είχε καλή κυκλοφορία. Το πετύχαμε. Αναγκάσαμε τον αντίπαλο να παίξει με μεγάλες μπάλες, τις ελέγξαμε , αλλά συγχρόνως θέλαμε και το τρίτο γκολ , το οποίο δυστυχώς δεν ήρθε πιο νωρίς, γιατί ο χρόνος περνούσε και θα μπορούσε μία φάση να αλλάξει τα δεδομένα.

Χάσαμε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να γίνει το 1-3, το βάλαμε στο τέλος. Τέλος καλό, όλα καλά. Για εμάς δεν υπάρχει πανηγυρισμός ούτε τίποτα. Έχουμε βάλει ένα μεγάλο κομμάτι προγράμματος, όπου πιστεύω ότι μας είχαν σχεδόν όλοι καταδικασμένους. Η ομάδα δείχνει να πατάει λίγο καλά, αλλά δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Τα αποτελέσματα σήμερα είναι ουσιαστικά το ίδιο. Μόνο η Καλλιθέα έχασε στον Άρη, που είναι φυσιολογικό. Όλες οι ομάδες κέρδισαν.  Δεν σημαίνει τίποτα.

Απλώς κάναμε μία μεγάλη νίκη, που έρχεται σε μία έδρα και επί ενός αντιπάλου, που οι στόχοι είναι κοινοί. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην Καλλονή στο πρώτο ημίχρονου μου άρεσε ο τρόπος που έπαιξε και να ευχηθώ καλό Πάσχα».

Ο Βασίλης Φασίδης είπε:

«Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για τη σημερινή νίκη και στην Καλλονή, που ήταν ανταγωνιστική μέσα στο γήπεδο. Ουσιαστικά, δεν έχουμε πετύχει ακόμη τους στόχους, προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, πάμε σε ένα τελικό για να κερδίσουμε και να είμαστε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.  Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν αρκετά καλά και προηγούμασταν με δύο γκολ διαφορά. Μπήκαμε στο  δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν σαφώς καλύτεροι από την ομάδα της Καλλονής, χάσαμε κάποιες ευκαιρίες για να βάλουμε και τρίτο γκολ, αλλά ήρθε αργά. Εμείς περιμένουμε, κάνουμε υπομονή και κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΚυριακή, 09 Απρίλιος 2017 22:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep