Νίκη για… καλό Πάσχα

Αποφασισμένοι εμφανίζονται στον Αιγινιακό, ενόψει του «τελικού» με την Ελευσίνα.

Μέγα πάθος επικρατεί στο στρατόπεδο του Αιγινιακού, ενόψει της αναμέτρησης της Μ. Πέμπτης (13/04, 16:00), απέναντι στον Πανελευσινιακό, για την 26η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League. Η ομάδα προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες, απέναντι σε Κισσαμικό (2-0) και Καλλονή (3-1) και θέλει να… τριτώσει το καλό, φτάνοντας σε μία νίκη που, όπως και με την ομάδα της Λέσβου, ουσιαστικά θα έχει την αξία ενός… εξάποντου.

Χαρακτηριστικό της σημασίας της αναμέτρησης,  το ότι στην προπόνηση της Τρίτης (11/04), το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει πως το παρών έδωσαν και μέλη  της διοίκησης, τα οποία και μίλησαν στους ποδοσφαιριστές. Το ίδιο, φυσικά έκανε και η τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τον προπονητή Γιάννη Βλάχο να ξεκαθαρίζει πως οι παίκτες, του, όπως και απέναντι στην Καλλονή, πρέπει να μπουν στο παιχνίδι με επιθετικούς σκοπούς, για να το… καθαρίσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ώστε να κάνουν άπαντες καλό Πάσχα. 

Στον αγωνιστικό τομέα, ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Βλάχος, είδε τους Νίκο Μήλιο και Εφρέμ Γιοσαγκίμ να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, καθώς συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από ίωση και πιθανότατα αμφότεροι θα μείνουν εκτός αποστολής του αγώνα της Πέμπτης (13/04). Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά, με την προπόνηση να αναλώνεται περισσότερο στην τακτική, ενώ το επόμενο ραντεβού είναι για το πρωί της Μ. Τετάρτης (12/04) όπου και με το πέρας της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 11 Απρίλιος 2017 13:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep