Οι πρώτοι στόχοι του Παναιγιαλείου

Κοτσώνης, Πίτκας, Μουσταφίδης και Μπιτσάκος στη λίστα του Παναιγιαλείου. Παρελθόν ο Μωυσίδης.

Ο Παναιγιάλειος βρίσκεται προ των πυλών του Αιγύπτιου Μοχάμεντ Μορσεντί, όμως παράλληλα ο μεταγραφικός σχεδιασμός «τρέχει» από τον νέο προπονητή, Παναγιώτη Τζαναβάρα. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του flnews.gr έχουν ήδη αρχίσει επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Το ρεπορτάζ του flnews.gr αναφέρει ότι επαφές έχουν γίνει με τους Δημήτρη Κοτσώνη, Βαγγέλη Πίτκα, Παύλο Μουσταφίδη και Αλέξανδρο Μπιτσάκο. Οι δύο πρώτοι αποχώρησαν από τον Απόλλωνα, συμφώνησαν με τον ΑΟ Τρίκαλα, αλλά έπειτα από τις εξελίξεις στη θεσσαλική ομάδα είναι πολύ πιθανό να αποτελέσουν παρελθόν. Ο τρίτος έμεινε ελεύθερος από την Ερμιονίδα και ο τελευταίος από τον Απόλλωνα 1926.

Ο 26χρονος αμυντικός, Κοτσώνης την περασμένη σεζόν είχε 35 συμμετοχές και 4 συμμετοχές με την «Ελαφρά Ταξιαρχία», ενώ ο 32χρονος γκολκίπερ, Πίτκας υπερασπίστησε σε 19 ματς την εστία των «κυανόλευκων». Σε ό,τι αφορά στον Μουσταφίδη, ο 29χρονος αμυντικός μέτρησε 26 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας της Αργολίδας. Ο 24χρονος μέσος Μπιτσάκος, τέλος, είχε 16 συμμετοχές με τους Πόντιους στο πρωτάθλημα της Football League.

Αντίθετα, ο Σεραφείμ Μωυσίδης αποτελεί παρελθόν. Ο 25χρονος μέσος αν και είχε συμφωνήσει προφορικά για την παραμονή του, ενημερώθηκε τη Δευτέρα (17/08) ότι δεν υπολογίζεται και αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Last modified onΤρίτη, 18 Αύγουστος 2015 00:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep