«Αρχίζει ο σχεδιασμός»

Φωτό: Γιώργος Μπάστας Φωτό: Γιώργος Μπάστας

Πρόεδρος ο Ρέλλας στον Παναιγιάλειο και αντιπρόεδρος ο Ανδριόπουλος. Αυτοψία στα γήπεδα από Τζαναβάρα - Κουδούνη.

Αντίστροφα για την αλλαγή σελίδας μετρά ο Παναιγιάλειος, προκειμένου η ΠΑΕ να περάσει στα χέρια του Αιγύπτιου, Μοχάμεντ Μορσέντι. Ο εκπρόσωπός του, Δημήτρης Ανδριόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, θα αναλάβει αντιπρόεδρος, ενώ στη θέση του προέδρου θα παραμείνει Αντώνης Ρέλλας. «Η συμφωνία είναι δεδομένη και ήδη έχει αρχίσει να τρέχει ο μεταγραφικός σχεδιασμός», δήλωσε στο flnews.gr ο Ανδριόπουλος, σημειώνοντας ότι υπάρχει προσύμφωνο και ήδη γίνονται επαφές για την ενίσχυση του ρόστερ. Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν τη «Μαύρη Θύελλα» να έχει εκφράσει ενδιαφέρον και για τον Βραζιλιάνο πρώην επιθετικό της ΑΕΚ, Άλεξ Ντακόλ που είναι στο στόχαστρο του Εργοτέλη.

Η πρώτη συγκέντρωση όλα δείχνουν ότι θα γίνει στις 17:30 της Τετάρτης (19/08), ενώ στις 20:30 θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου από πλευράς του Αιγύπτιου, ενώ θα παρουσιαστεί ο τεχνικός, Παναγιώτης Τζαναβάρας. Ο ίδιος μαζί με τον συνεργάτη του, Γιώργο Κουδούνη έκαναν αυτοψία στα γήπεδα της περιοχής την Τρίτη (18/08) και το βράδυ θα ενημερώσουν τους ποδοσφαιριστές που υπολογίζονται, ώστε να είναι παρόντες στην πρώτη συγκέντρωση.

Σε ό,τι αφορά στον Ανέστη Νάστο, ο οποίος έκλεισε στον Εργοτέλη, ανέφερε σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης: «Ευχαριστώ πολύ όσους συνεργάστηκα στον Παναιγιάλειο. Συμπαίκτες - προπονητές - διοίκηση. Τιμή μου που συνεργάστηκα με τον κύριο Ρέλλα. Ένα ευχαριστώ προς όλους τους φιλάθλους! Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία».

Last modified onΤετάρτη, 19 Αύγουστος 2015 22:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep