«Μένουν τα διαδικαστικά»

Ο νομικός σύμβουλος του Μοχάμεντ Μορσεντί έκανε λόγο για deal στον Παναιγιάλειο.

Συνέντευξη Τύπου προσανατολίζεται να δώσει την Τετάρτη (19/08) η πλευρά του Αιγύπτιου μεγιστάνα, Μοχάμεντ Μορσεντί. Ο συγκεκριμένος φέρεται να βρίσκεται μια ανάσα από την αγορά του Παναιγιαλείου με τον εκπρόσωπό του, Δημήτρη Ανδριόπουλο να τονίζει στο «aigio all sports» ότι στόχος είναι το πρωτάθλημα, αφού απομένουν τα διαδικαστικά για τη μεταβίβαση της ΠΑΕ. Φυσικά, εάν το deal γίνει, τότε επιβεβαιώνεται στο ακέραιο ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Σπύρος Καλογιάννης που δήλωνε στις αρχές Ιουλίου ότι «Ο Παναιγιάλειος είναι ο μόνος βέβαιος για συμμετοχή στη Football League».

Όπως ανέφερε ο Ανδριόπουλος:

«Το όνειρο μας είναι να οδηγήσουμε τον Παναιγιάλειο στην Super League. Είμαστε αποφασισμένοι να δαπανήσουμε όσα χρήματα θα χρειαστούν για να διεκδικήσουμε φέτος το πρωτάθλημα. Το μόνο που θέλουμε απο τον κόσμο είναι να είναι δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια. Δεν ζητάμε χρήματα, απλά μόνο να δίνει το παρών σε όλα τα παιχνίδια και τις εκδηλώσεις της ομάδας. Την Τετάρτη θα υπάρξει συνέντευξη Τύπου όπου θα πούμε πολλά περισσότερα».

Παρά την επικείμενη αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς οι εξελίξεις δεν θα επηρεάσουν το θέμα προπονητή. Μάλιστα, ο νέος τεχνικός, Παναγιώτης Τζαναβάρας δήλωσε στο ίδιο μέσο για την επιστροφή του στη Μαύρη Θύελλα:

«Δεν έχω πολύ μεγάλη εικόνα ακόμα για το ρόστερ, αύριο (Τρίτη) θα είμαι στο Αίγιο, να ενημερωθώ πρώτα και μετά θα μπορώ να μιλήσω. Τώρα, όσον αφορά τα συναισθήματα μου είναι υπέροχα που ξαναγυρνάω στο Αίγιο, φυσικά άλλη η κατάσταση τότε άλλη τώρα. Από την δική μου πλευρά, θέλω πάρα πολύ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να πάμε καλά, με κύριο σκοπό μας να κάνουμε καλή ομάδα και να ευχαριστιόμαστε τα παιχνίδια και μετά όλα τα άλλα».

Για το γεγονός ότι ο χρόνος πιέζει, ο Τζαναβάρας είπε:

«Εντάξει σίγουρα δεν μπορεί να δουλέψει υπέρ μας. Δεν έχουμε πολύ χρόνο, θα πρέπει να βιαστούμε και να κάνουμε όσο μπορούμε πιο γρήγορα τις κινήσεις μας, για να παρουσιαστούμε όσο μπορούμε πιο έτοιμοι».

Last modified onΤετάρτη, 19 Αύγουστος 2015 22:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep