Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έμεινε στο μηδέν

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι του Δωτιέα Αγιάς με τον Ηρακλή, που απογοήτευσε.

Ο Ηρακλής δεν ήταν καλός στο εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι με τον Δωτιέα Αγιάς με συνέπεια η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου να περιοριστεί στο 0-0. Οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίας απέναντι στους γηπεδούχους.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό με τις δύο ομάδες να παρουσιάζονται νευρικές στον αγωνιστικό χώρο. Κατά συνέπεια, δημιουργήθηκαν ελάχιστες καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες με πιο σημαντική αυτή του 14' όταν το σουτ του Πορτουλίδη έφυγε άουτ.
Το σκηνικό δεν άλλαξε στην επανάληψη με τον Ηρακλή να απειλεί για πρώτη φορά τον αντίπαλό του στο 66' με φάουλ του Σαραμαντά, που απέκρουσε ο Σταυράκης. Οι Θεσσαλονικείς δεν έβρισκαν διαδρόμους προς την εστία της ομάδας της Λάρισας αν και στο τέλος λίγο έλειψαν να πάρουν τη νίκη αφού στο 84' ο Λουκίνας επιχείρησε κεφαλιά αλλά ο τερματοφύλακας Λαμπρόπουλος απομάκρυνε και διατήρησε το 0-0 ως το τέλος της συνάντησης.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ: Σταυράκης (75' Λαμπρόπουλος), Χότζα (67' Κόκκας), Κοκκίνης, Κούρδης, Τσατσαλίδης (60' Βαρουξάκης), Ντακούλας (60' Κράβαρης), Λεμά (46' Κουβελάς), Ουέλινγκντον (52' Τσιρογιάννης), Κατσίκης, Σωτηρόπουλος (52' Γούτος), Πετρουζέλλης (82' Λάιος).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον (57' Παπαθανασίου), Μπουκουβάλας (57' Μουχάλης), Βαλεριάνος (57' Σαραμαντάς), Ζιαμπάρης (46' Ιντζόγλου), Τόσκας (57' Μπαρτολίνι), Πουρτουλίδης (57' Ζαμπάζης), Στάμου (57' Σμίλτος), Ρομάνο (57' Καλφούντζος), Σιατραβάνης (57' Κάσσος), Τσιλιανίδης (57' Λουκίνας), Πασάς (57' Κυριακίδης).

Last modified onΚυριακή, 17 Αύγουστος 2014 20:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep