Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ανυπομονούμε...»

Βελτιωμένος ο Ηρακλής στην Αγιά σύμφωνα με τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Σημάδια βελτίωσης είδε ο Νίκος Παπαδόπουλος στο 0-0 του Ηρακλή με τον Δωτιέα Αγιάς και δήλωσε: ««Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι από άποψη καιρικών συνθηκών. Ο πολύ δυνατός αέρας δεν βοήθησε τους παίκτες. Είχαμε και πάλι ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Ελέγχαμε απόλυτα το παιχνίδι και το μόνο που μας έλειπε ήταν το γκολ.

Είχαμε σωστή ανάπτυξη από πίσω και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Μέρα με τη μέρα η ομάδα θα γίνεται ακόμα καλύτερη. Είχαμε ένα πρόβλημα στα τελειώματα των φάσεων, δεν είχαμε τη σωστή τελική πάσα και την ορθή εκτέλεση. Αυτό διορθώνεται όμως. Το παν είναι οι πολλές τελικές και το ορθόδοξο παιχνίδι που βγαίνει στο γήπεδο. Η ομάδα είναι καλή, την πιστεύω πολύ. Ένα από τα κέρδη είναι οι νέοι παίκτες σε ηλικία που βοηθούν με τη παρουσία τους», είπε και πρόσθεσε: «Από δω και πέρα θα δώσουμε πλέον παραπάνω χρόνο σε παίκτες που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα στη χρονιά. Η σεζόν για εμας ξεκινάει με το παιχνίδι Κυπέλλου και εκεί θέλουμε να είμαστε έτοιμοι.

Είμαι χαρούμενος με αυτό που είδα. Η ομάδα έχει μέλλον. Τα μηνύματα της ομάδας σήμερα είναι πολύ αισιόδοξα. Ανυπομονούμε να παίξουμε επίσημο παιχνίδι. Είναι διαφορετικά πολύ από όσα παίξαμε μέχρι τώρα. Στα φιλικά είναι λογικά οι παίκτες να προστατεύονται. Θέλουμε και έχω πει πως αγωνιώ να κλείσει το θέμα γηπέδου, για να παίξουμε φιλικά παιχνίδια στην έδρα μας. Να δει ο κόσμος τον Ηρακλή και οι παίκτες να γνωρίσουν το γήπεδο».

Πηγή: bluearena.gr

Last modified onΔευτέρα, 18 Αύγουστος 2014 01:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep