«Έχουν σκίσει τα βιβλία»

Ο Τάσος Κατσαμπής για την άνοδο του Ηρακλή στη Football League.

[googlead][/googlead]

Ο γενικός αρχηγός του Ηρακλή, Τάσος Κατσαμπής, μίλησε στην ΕΡΤ 3 για την άνοδο του Γηραιού στη Football League, για τον τρόπο που αυτή επιτεύχθηκε, αλλά και για το γεγονός ότι θα συνεχίσει στην ομάδα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αρχικά είπε: «Έχω δηλώσει ότι είμαι στρατιώτης του Ηρακλή όλα αυτά τα χρόνια. Με τιμάει που συνεχίζω από αυτό το πόστο για να προσφέρω με την εμπειρία μου και με όποιον τρόπο μπορώ, προκειμένου η ομάδα να ανέβει ακόμη ψηλότερα».

Με αφορμή τον τρόπο που επετεύχθη η άνοδος, σε συνάρτηση με τα πολλά προβλήματα στην αρχή της σεζόν, σχολίασε: «Αυτός ήταν άλλος ένας άθλος και θέλει πολλές ώρες να το αναλύσουμε. Εχουν σκίσει τα βιβλία της εκγύμνασης, της προετοιμασίας, των μεταγραφών, της δημιουργίας μίας ομάδας σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Αλλά με την αγάπη που αντλείς από τον κόσμο του Ηρακλή, παίρνεις δύναμη για να βλέπεις πιο όμορφα τα πράγματα, και αυτά όλα να τα μεταφέρεις στο υπάρχον ρόστερ. Αυτό ήταν ένα από τα συστατικά της επιτυχίας. Δεν ήταν βεβαίως το μοναδικό. Μεγάλη ήταν η συμβολή της διοίκησης που απαρτίστηκε σε μεγάλο βαθμό από βετεράνους του Ηρακλή, του Γυμναστικού Συλλόγου, των παιδιών της Αυτόνομης που δήλωσαν συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής».

Last modified onΚυριακή, 12 Αύγουστος 2018 18:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep