Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αγωνία για τέσσερις

Το καρέ του Πιερικού που προκαλεί πονοκέφαλο στον Σούλη Παπαδόπουλο.

 

Το γεγονός ότι ο Πιερικός εξακολουθεί να βαδίζει στο δρόμο των επιτυχιών αν μη τι άλλο ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό τον Σούλη Παπαδόπουλο. Διότι εκτός από την εντός έδρας ήττα από τη Βέροια, η ομάδα του μετρά μόνο νίκες. Και αυτό δείχνει ότι στην Κατερίνη γίνεται σωστή και μεστή δουλειά. Κανείς πάντως δεν επαναπαύεται, ενώ οι παίκτες δεν υποτιμούν κανέναν αντίπαλο.

 

Αυτό φάνηκε στον αγώνα Κυπέλλου με τη Ζάκυνθο στο νησί του Ιονίου, από το οποίο ο σύλλογος της Πιερίας δραπέτευσε με την πρόκριση στην επόμενη φάση. Χαρακτηριστικό είναι ότι μία ημέρα μετά, δηλαδή την Πέμπτη (24/11), ο Σούλης Παπαδόπουλος προπόνησε κανονικά τους παίκτες του. Η αρνητική κατάληξη, πάντως, του νικηφόρου αποτελέσματος με τη Ζάκυνθο έχει να κάνει με τους τραυματισμούς των Μπλαζέφσκι, Κουτσοσπύρου, Κοντέων και Πέτρου.

 

Άπαντες νιώθουν ενοχλήσεις και την Παρασκευή (25/11) θα γίνει γνωστό αν η κατάστασή τους είναι σοβαρή και χάσουν το σπουδαίο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Σε αυτούς προσθέστε και τους Θάνο, Γιαζιντζόγλου, οι οποίοι και πριν από το ματς Κυπέλλου ήταν νοκ άουτ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep