Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Σούλης γύρισε στο 2008

Οι δηλώσεις του προπονητή του Πιερικού μετά τη νίκη (1-0) στη Ζάκυνθο.

Ο τεχνικός της ομάδας της Κατερίνης, Σούλης Παπαδόπουλος δεν είχε ξεχάσει ότι η Ζάκυνθος το 2008 είχε αποκλείσει τον Πιερικό στο Κύπελλο. Στη συνέντευξη Τύπου, λοιπόν, δήλωσε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κυπέλλου από το οποίο καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση κόντρα σε μια καλή ομάδα, σε πολύ καλό γήπεδο και με κόσμο. Η ομάδα αυτή που κερδίσαμε σήμερα ήταν ανώτερη από αυτή που μας είχε αποκλείσει το 2008. Στο πρώτο ημίχρονο σήμερα ήμασταν καλοί, ελέγξαμε το ρυθμό, χάσαμε ευκαιρίες, όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν καλός.

Η Ζάκυνθος έπαιζε στην κόντρα έξυπνα και ήταν επικίνδυνη παρά του ότι δε μας απείλησε στο πρώτο μέρος, πλην ένα στημένο στο τέλος. Οι ομάδες δεν έχουν μεγάλη διαφορά. Στο δεύτερο μέρος δεν ξεκινήσαμε καλά με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να πάρει γήπεδο και να ανέβει πιο ψηλά. Με τις εσωτερικές αλλαγές αλλάξαμε τη ροή και σημειώσαμε ένα πολύ όμορφο γκολ Μετά δώσαμε χώρο στον αντίπαλο μέχρι να τελειώσει το ματς.

Μου άρεσε το παιχνίδι γιατί είχε πάθος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο γιατί διαθέτει καλή ομάδα. Συγχαρητήρια και στα παιδιά μου γιατί κουράστηκαν πολύ από το ταξίδι και παρόλα αυτά κατάφεραν να αντεπεξέλθουν. Μας περιμένει μια κουραστική επιστροφή κι ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Λάρισα για το πρωτάθλημα. Καλή συνέχεια στη Ζάκυνθο που διαθέτει καλή ομάδα».

Last modified onΠαρασκευή, 25 Νοέμβριος 2011 16:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep