Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ταλαιπωρία και κούραση»

Το ταξίδι που έκανε ο Πιερικός στη Ζάκυνθο για τον αγώνα Κυπέλλου και αυτός που ακολουθεί την Κυριακή (27/11) στη Λάρισα για την αναμέτρηση πρωταθλήματος με την ΑΕΛ προβληματίζει τον Σούλη Παπαδόπουλο.

 

Ο τεχνικός της ομάδας της Πιερίας είπε: «Μετά από ένα μακρύ και κοπιαστικό ταξίδι αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα και πήραμε την πρόκριση. Η κούρασή μας δεν πήγε χαμένη αφού πετύχαμε το στόχο μας. Με προβληματίζει όμως το γεγονός ότι έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι και μάλιστα εκτός έδρας, γιατί ταλαιπωρηθήκαμε πάρα πολύ αφού είχαμε ένα κουραστικό ταξίδι, δώδεκα ώρες να πάμε και δώδεκα να επιστρέψουμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που κάτω από αυτές τις συνθήκες έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και πήραν την πρόκριση.

 

Ξεχνάμε τώρα το κύπελλο και η προσοχή μας στρέφεται στο παιχνίδι πρωταθλήματος της Κυριακής στη Λάρισα. Με το Κύπελλο ξανά στις 7 Δεκεμβρίου. Το παιχνίδι με τη Λάρισα είναι πολύ δύσκολο και το σκέπτεται και αυτή γι' αυτό ξεκούρασε αρκετούς παίκτες της και δεν έπαιξαν στον αγώνα Κυπέλλου. Εμείς την Κυριακή θα είμαστε ανταγωνιστικοί και πιστεύω ότι μέχρι τότε θα ξεκουραστούμε».

 

Από εκεί και πέρα, φουντώνουν τα σενάρια που θέλουν την ομάδα να καλοβλέπει την περίπτωση ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη Football League. Στόχος είναι να γίνει καλό scouting, ώστε να «βγει» η μεταγραφή και ο παίκτης να βοηθήσει.

Last modified onΠαρασκευή, 25 Νοέμβριος 2011 17:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep