Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βύζας Μεγάρων – Πιερικός 1-2

 

 

Ο Πιερικός χάρη στην εμπειρία του και τα λάθη της άμυνας του Βύζαντα έφυγε με τη νίκη (2-1) από τα Μέγαρα. Η ομάδα της Κατερίνης με δύο φάσεις στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με 2-0 παρότι ο Βύζας είχε τον έλεγχο του αγώνα χωρίς να δημιουργήσει τις επικίνδυνες φάσεις. Ο Κουτσοσπύρος εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια των αμυντικών σε δύο φάσεις και στο 29' βρήκε το χρόνο να γυρίσει άνετα στην περιοχή και να πλασάρει, ενώ στο δεύτερο έκανε δύο κεφαλιές στην ίδια φάση και έκανε το 0-2.

Οι γηπεδούχοι παρά το 0-2 δεν εγκατέλειψαν την προσπάθεια και έψαξαν την μείωση του σκορ για να πάρει έστω τον βαθμό. Πϊεσε αρκετά, έκανε φάσεις, αλλά δεν είχε τη διάρκεια και τον τρόπο να στείλει την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα της ομάδας του Πιερικού. Η αποβολή του Μπέριου στο τελευταίο δεκάλεπτο ήταν καθοριστική και περιόρισε την ένταση της πίεσης στην περιοχή του Πιερικού.

Η ομάδα του Βύζαντα έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Γκράνα από την Ξάνθη λόγω του μη καταλογισμού πέναλτι σε χέρι του Πέτρου στο 19ο λεπτό και ενώ το ματς ήταν στο 0-0, ενώ ο προπονητής της ομάδας των Μεγάρων μίλησε και για πολλές κίτρινες κάρτες που είδε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο παρότι ήταν εκείνη που πίεζε για να ισοφαρίσει.

 

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

91' κίτρινη κάρτα Χριστοφιλέας

89' Κωνσταντινίδης αντί Πέντα

88' κίτρινη κάρτα Τόσκας

Ο ρυθμός του αγώνα έχει πέσει και ο Βύζας δεν μπορεί να βρει τρόπο να κάνει φάσεις στην περιοχή του Πιερικού και τώρα είναι πιο δύσκολη η προσπάθεια του μετά την αποβολή του Μπέριου.

82' κίτρινη κάρτα Γκουγκουλιάς

81' κόκκινη κάρτα με δεύτερη κίτρινη στον Μπέριο για σκληρό φάουλ στον Μπλαζέφσκι

79' Τόσκας αντί Πέτρου

70' κίτρινη κάρτα Πέτρου

Ο Βύζας ψάχνει την ισοπαλία μετά το γκολ που σημείωσε ο Σκαφτούρος και πιέζει στην περιοχή του Πιερικού.

67' Γκουγκουλιάς αντί Θάνου

66' ΓΚΟΛ 1-2 ο Σανόκο έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Μπέριος άλλαξε την πορεία της μπάλας και ο Σκαφτούρος την έσπρωξε στα δίχτυα

Ο Βύζας με πιο δραστήριο ποδοσφαιριστή τον Ουταρά προσπαθεί να μειώσει το σκορ για να διεκδικήσει την ισοπαλία. Ο Πιερικός παραμένει επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις με τον Πέντα και τον Μπλαζέφσκι.

61' διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή διώχνει ο Συμεωνίδης σε κόρνερ

58' κίτρινη κάρτα Μπέριος

57' επικίνδυνο σουτ του Ουταρά έξω από την περιοχή διώχνει ο δύσκολα ο Συμεωνίδης

55' κίτρινη κάρτα Γκούμας

52' Σκαφτούρος στην θέση του Αρκουμάνη

48' γύρισμα του Μπλαζέφσκι στην περιοχή, νέο λάθος του κέντρου της άμυνας που δεν μπορεί να απομακρύνει την μπάλα και ο Κουτσοσπύρος έστρωσε στον Θάνο που έκανε σουτ μόνος του και η μπάλα κόντραρε στον Πλάτανο και μλπόκαρε ο ΜΙχελής

Ο Ηλίας Φυντάνης προχώρησε σε αλλαγή τερματοφύλακα και "δείχνει" να χρεώνει μεγάλο μέρος της ευθύνης για την άμυνα στον Δημήτρη Κοτταρά.

46' Μιχελής αντί Κοτταρά

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Βύζας Μεγάρων μπορεί να είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά πλήρωσε δύο λάθη του κέντρου της άμυνας του που δείχνει να έχει σοβαρό πρόβλημα. Στο πρώτο γκολ ο Κουτσοσπύρος βρήκε τον χρόνο να γυρίσει και να κάνει το σουτ, ενώ στο δεύτερο γκολ σήκωσε την μπάλα με κεφαλιά και είχε τον χρόνο να κάνει και δεύτερη χωρίς να διώξουν την μπάλα οι αμυντικοί, ή να βγει ο Κοτταράς και να μαζέψει.

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

44' ΓΚΟΛ 0-2 γέμισμα στην περιοχή από τον Μπλαζέφκσι και ο Κουτσοσπύρος σήκωσε την μπάλα με το κεφάλι και με δεύτερη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα

43' κίτρινη κάρτα Σανόκο

39' κίτρινη κάρτα Κουτσοσπύρος

Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Πιερικός προηγήθηκε 1-0 μέσα στα Μέγαρα χάρη σε μια καλή αντεπίθεση. Ο Βύζας προσπαθεί να πάρει πάλι τον έλεγχο και να φτάσει στην ισοφάριση.

29' ΓΚΟΛ  0-1 για τον Πιερικό, με μακρινή μπαλιά του Πέντα στον Κουτσοσπύρο που γυρίζει μέσα στην περιοχή και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με διαγώνιο σουτ

27' εκτέλεση φάουλ από τον Μπλαζέφσκι κεφαλιά του Κοντεών και η μπάλα φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

Σε ένα αγωνιστικό χώρο που δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσε οι δύο αντίπαλοι προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο. Γίνεται δυνατό παιχνίδι με τους Ουαταρά και τον Στρατάκη να ταλαιπωρούν τους αμυντικούς του Πιερικού.

25' κίτρινη κάρτα Μωυσίδης

19' μεγάλη πάσα στην περιοχή του Πιερικού, ο Πέτρου προσπάθησε να διώξει και η μπάλα που χτυπά στο χέρι του στρώνεται στον Στρατάκη που κάνει σουτ και διώχνει ο Συμεωνίδης. Οι ποδοσφαιριστές του Βύζαντα ζητούν έντονα πέναλτι από τον διαιτητή.

18' κάθετη πάσα του Μωυσίδη, αλλά το σουτ του Ουαταρά χτυπά στον Δήμου και φεύγει κόρνερ

12' σέντρα του Χατζηζήση και σουτ του Μπλαζέφσκι που φεύγει άουτ


 

Το παράδοξο είναι πως οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί μέχρι τώρα μόνο για το πρωτάθλημα της Α' Εθνικής και στις τέσσερις αναμετρήσεις μέσα στα Μέγαρα είχαν τελειώσει με νίκες του Βύζαντα επί του Πιερικού.

Τον πρώτο αγώνα του Βύζαντα Μεγάρων στην Β' Εθνική έπειτα από 28 χρόνια παρακολουθούν περισσότεροι από χίλιοι φίλοι της ομάδας.

Εναρξη του αγώνα

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Ηλίας Φυντάνης): Κοτταράς, Αρκουμάνης, Πλάτανος, Μπέριος, Χριστοφιλέας, Γκούμας, Μωυσίδης, Σανόκο, Στρατάκης, Λίτσης, Ουαταρά

ΠΑΓΚΟΣ: Μιχελής, Ροβίθης, Πέτρου, Νταντάμης, Γεωργακόπουλος, Μακρόπουλος, Σκαφτούρος

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Συμεωνίδης, Χατζηζήσης, Γιαζιζόγλου, Δήμου, Πέτρου, Κοντεών, Ιντζόγλου, Πέντα, Μλαζένσκι, Κουτσοσπύρος, Θάνος

ΠΑΓΚΟΣ: Τόσκας, Πουρσανίδης, Κωτσιόπουλος, Καλαγκάνης, Καρακούτσης, Γκουγκουλιάς, Κωνσταντινίδης

 

 

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Ώρα έναρξης: 15:00

Γήπεδο: Δημοτικό Μεγάρων

Διαιτητής: Γκράνας (Ξάνθης)

Βοηθοί: Σαββόγλου, Ζατζημωυσιάδης (Ξάνθης)

4ος: Σφακιανάκης (Αθηνών)

 


 

Last modified onΤρίτη, 08 Νοέμβριος 2011 14:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep