Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καταγγέλλει την επίθεση σε Νικιώτες

Η Αναγέννηση Καρδίτσας καταγγέλλει επίθεση που δέχθηκαν οπαδοί της Νίκης Βόλου από αγνώστους στην κεντρική πλατεία της πόλης λίγο πριν το μεταξύ τους φιλικό την Κυριακή (1/9).

Η ανακοίνωση:

«Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε με κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχθηκαν φίλαθλοι της Νίκης Βόλου στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας από αγνώστους. Ήταν ένα περιστατικό που σημειώθηκε πέρα από το χώρο ευθύνης μας και δυστυχώς δεν μπορούμε να έχουμε άποψη για το τι συνέβη. Σε κάθε περίπτωση όμως επειδή είχαμε συγκεκριμένες καταγγελίες καταδικάζουμε απερίφραστα την ενέργεια αυτή που είναι άθλια και ξένη προς την κουλτούρα της ομάδας μας. Το ποδόσφαιρο που υπηρετεί η Αναγέννηση από την ώρα ίδρυσής της είναι αυτό που επιτρέπει και ενθαρρύνει την παρουσία κάθε φιλάθλου κάθε ομάδας με ή χωρίς διακριτικά σε οποιοδήποτε γήπεδο και μέρος του πλανήτη!

Η Καρδίτσα είναι μια πόλη φιλόξενη με κατοίκους που έχουν ευγένεια, φιλοτιμία και παλικαριά. Δεν εκφράζει, λοιπόν, αυτή η ενέργεια την πόλη, αλλά είναι αποκλειστικό έργο των ελάχιστων που την προκάλεσαν».

Στο μεταξύ, μετά την φραστική επίθεση στον Γιάννη Χλωρό κατά την αλλαγή του στο φιλικό με τη Νίκη Βόλου και τα όσα συνέβησαν στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας με την επίθεση κατά οπαδών της Νίκης, ανάγκασαν τη διοίκηση της Αναγέννησης να συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση το βράδυ της Δευτέρας (2/9). Σε αυτή, έπεσε στο τραπέζι ακόμη και το θέμα της παραίτησης, χωρίς ωστόσο, να έχουν ληφθεί αποφάσεις.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν τα εξής:

1. Η ίδρυση της ΠΑΕ (που ήδη ολοκληρώνεται με πάρα πολλά έξοδα)

2. Η οικονομική οντότητα της ομάδας που αυτή τη στιγμή στηρίζεται αποκλειστικά στα μέλη της διοίκησης και σε περίπου 80 μέλη και στο πως θα πάνε τα διαρκείας.

3. Η οντότητα του ΑΣ που όσα περισσότερα μέλη διαθέτει, τόσο πιο ισχυρός και διαφανής θα είναι.

4. Η ισορροπία και το καλό κλίμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Αυτή τη στιγμή η ομάδα χτίζεται με τον καλύτερο τρόπο και έχει ανάγκη την θετική αύρα κι όχι ένα καθεστώς ακατανόητης γκρίνιας.

Last modified onΤρίτη, 03 Σεπτέμβριος 2013 16:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep