Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πολλά ψέματα...»

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Αναγέννησης, «Ultras» εξέδωσαν ανακοίνωση - απάντηση.

Η διοίκηση της Αναγέννησης Καρδίτσας κατήγγειλε με ανακοίνωσή της τις αποδοκιμασίες προς τον Γιάννη Χλωρό στο φιλικό με τη Νίκη Βόλου και οι «Ultras» απάντησαν με νέα ανακοίνωση και ανέφεραν:

«Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί τέτοια κινητοποίηση όλων αυτών Διοίκησης – Παιχτών – Παλαιμάχων. Δεν αναφέρθηκε κανείς εναντίον τους… Άρα γιατί; Και τόσα ψέματα μάλιστα…

Για να μάθει όλος ο κόσμος τι έγινε: Ο Χλωρός που τρώει ψωμί στην Καρδίτσα και αγωνίζεται στην Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 της αγαπημένης μας ομάδας παραβρέθηκε σε εκδήλωση των οργανωμένων των Τρικάλων για να διαφημίσει τα διαρκείας των Οργανωμένων των Τρικάλων και εμείς σαν φίλαθλοι της αγαπημένης μας ομάδας ενοχληθήκαμε και μας πείραξε που ποδοσφαιριστής μας διαφημίζει τους οργανωμένους των Τρικάλων (δηλαδή αν ένας ποδοσφαιριστής της Real διαφήμιζε τα διαρκείας της Barcelona δεν θα υπήρχαν αντιδράσεις από τον κόσμο; Γιατί έγινε τέτοιο θέμα;).

Όσο για τα εισιτήρια που λέει η διοίκηση για να μπαίνουμε δωρεάν δεν ήταν 100 αλλά 30 και δεν το δεχθήκαμε γιατί έχουμε αξιοπρέπεια και γιατί σκεφτόμαστε όλο τον κόσμο της Αναγέννησης.

Είπαμε όχι γιατί δεν γίνεται να μας κλείσει το στόμα κανείς και γιατί ήθελαν να μην έχουμε άποψη. Είπαμε όχι, γιατί σκεφτόμαστε το σύνολο και όχι την πάρτη μας σαν κάποιους άλλους. (Ξέρουν αυτοί από τζάμπα).

Είπαμε όχι γιατί στο γήπεδο θέλουμε να μπορούν να έρχονται όλοι ανεξαρτήτως αν κάποιος έχει 4,80 ευρώ ή 9,50 ευρώ και όχι 5 ευρώ και 10 ευρώ.

Είμαστε αντίθετοι να πληρώνουν οι μαθητές 5 ευρώ εισιτήριο ενώ εμείς ζητήσαμε να πληρώνουν 3 ευρώ. Είπαμε όχι γιατί σκεφτήκαμε εσένα που διαβάζεις τώρα την ανακοίνωση αυτή τη στιγμή.

Υ.Γ. Εσείς αναταράσσετε την ηρεμία της ομάδας και όχι εμείς. Εμείς δεν ξεκινήσαμε τίποτα. Εμείς ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε για πάντα στο πλευρό της ομάδας.

Υ.Γ. 1 Όσο για την ιστορία της ομάδας αφήστε την ήσυχη

Υ.Γ. 2 Τέτοια ανακοίνωση για το τίποτα δεν ξανάγινε ποτέ. Γιατί τώρα;

Υ.Γ. 3 Όταν βρίζανε σημαίες της ομάδας γιατί δεν παίζανε καλά τι έπρεπε να γίνει; Γιατί δε μίλαγε κανείς από τη διοίκηση;

Υ.Γ. 4 Γιατί μιλάτε για αναγεννησόμετρο; Σας σύγκρινε κανείς; Σας μίλησε κανείς; Σας ζήτησε κανείς;

Υ.Γ. 5 Κανείς δε θα μας απαγορεύσει να δούμε την αγαπημένη μας ομάδα

Υ.Γ. 6 Δεν είμαστε σίγουροι οτι συμφώνησαν οι παίχτες με αυτή την ανακοίνωση. Εσείς είστε σίγουροι; Μήπως και εδώ ψέματα;».

Last modified onΤετάρτη, 04 Σεπτέμβριος 2013 17:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep