Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καταδικάζει την επίθεση

Κοινή ανακοίνωση μέσω της οποίας καταδικάζουν τις αποδοκιμασίες κατά του Γιάννη Χλωρού στο φιλικό με τη Νίκη εξέδωσαν ΠΑΕ Αναγέννηση, ΑΣ Αναγέννηση, Σύνδεσμος Παλαιμάχων και ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Τρικαλινός επιθετικός της Αναγέννησης δέχθηκε φραστική επίθεση κατά την αλλαγή του στο χθεσινό (1/9) φιλικό με τη Νίκη Βόλου. Η συμπεριφορά από μερίδα οπαδών προκάλεσε την αντίδραση σύσσωμης της οικογένειας της Καρδίτσας, που με κοινή ανακοίνωση καταδίκασαν το συμβάν. Μάλιστα, στην ανακοίνωση καλούν το οργανωμένο κομμάτι της εξέδρας να καταδικάσει το περιστατικό και να απομονώσει αυτούς που το προκάλεσαν.

Παράλληλα, γνωστοποιεί ότι δεν θα διατίθενται πλέον παραμονές των αγώνων οργανωμένα εισιτήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση επιθυμεί καταρχήν να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας για την παρουσία του στο φιλικό παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, αλλά κυρίως για την αθλητική του παιδεία και την ζεστή συμπαράστασή του που είναι μήνυμα για τους αγώνες πρωταθλήματος.

Σταδιακά η ομάδα μας με την παρουσία της σε όλα τα επίπεδα κερδίζει τον σεβασμό και την εκτίμηση και είναι κάτι περισσότερο από φανερό πως κάτι “καλό δημιουργείται” που δίνει προσδοκίες και αισιοδοξία για τις προκλήσεις που έρχονται.

Προφανώς απ' ο,τι διαπιστώνουμε αυτό ενοχλεί.

Δεν εξηγείται διαφορετικά το θλιβερό γεγονός που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου αγώνα με αποδοκιμασίες ελάχιστων εις βάρος του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Γιάννη Χλωρού.

Η ΠΑΕ Αναγέννηση, το ΔΣ της Ερασιτεχνικής, τα μέλη, οι Παλαίμαχοι και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ καταδικάζουν με τον πιο σαφή τρόπο την φραστική επίθεση που δέχθηκε ο ποδοσφαιριστής και μέλος της ομάδας μας κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης από συγκεκριμένα άτομα.

Είναι ένα γεγονός ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ στα χρονικά της ομάδας μας. Είναι πέρα από κάθε αρχή και δεοντολογία των φιλάθλων της Αναγέννησης διαχρονικά, καθώς όλοι οι σύνδεσμοι οργανωμένων και μη που δημιουργήθηκαν κατά καιρούς στην πορεία, το είχαν ως ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ στα καταστατικά τους!

Αυτό είναι ΚΑΤΑΝΤΙΑ, προσβάλει την ιστορία της Αναγέννησης, αλλά και το δυναμικό κομμάτι της εξέδρας που ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ είτε υποκινούμενο είτε αυθόρμητα δεν προέβη σε αποδοκιμασίες εναντίον παίκτη που φοράει τη φανέλα της Αναγέννησης!

Οι όποιες παρεξηγήσεις, τα όποια θέματα προέκυπταν, λύνονταν με συζήτηση και με ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ των μελών του συλλόγου κι όχι με απαράδεκτες αποδοκιμασίες την ώρα ενός αγώνα της ομάδας μας. Έτσι έκαναν πάντα οι φίλαθλοι της Αναγέννησης και γι' αυτό διέφεραν από πολλούς άλλων ομάδων.

Ήταν μια ενέργεια που έκανε έξω φρενών την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου που εξοργίστηκε την ώρα του συμβάντος, μια ενέργεια ξένη προς τη ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, που έρχεται να χαλάσει ένα θαυμάσιο κλίμα που έχει δημιουργηθεί. Ήταν μια ενέργεια που ΒΛΑΠΤΕΙ την ομάδα μας σε μια εποχή που δρομολογεί όλες τις προϋποθέσεις για μια ΥΓΙΗ ΣΤΑΘΕΡΗ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ πορεία.

Με αφορμή το απαράδεκτο αυτό γεγονός δηλώνουμε κατηγορηματικά τα εξής:

Όσοι προσπαθήσουν να βλάψουν την ομάδα με τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες, θα βρουν απέναντι όλη την μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης.

Οι ελάχιστοι που πιθανότατα πιστεύουν ότι τέτοια γεγονότα μπορούν να σπάσουν την ενότητα και τη συνοχή της διοίκησης, του ποδοσφαιρικού τμήματος και των φιλάθλων, είναι γελασμένοι οικτρά! Ίσα- ίσα μας δυναμώνουν και μας ΕΝΩΝΟΥΝ ακόμη περισσότερο!

Συμπαραστεκόμαστε και ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΘΕΡΜΑ στον ποδοσφαιριστή Γιάννη Χλωρό όπως θα κάναμε σε κάθε μέλος της ομάδας μας και θα πάρουμε τα μέτρα μας ώστε να μην επαναληφθεί ανάλογο συμβάν από ελάχιστους.

Καλούμε το οργανωμένο κομμάτι της εξέδρας μας, να καταδικάσει το περιστατικό, να τους απομονώσει τους ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ που το προκάλεσαν και να ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΕΙ την πορεία της ομάδας.

Εξαιτίας αυτών των ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ η διοίκηση αποφάσισε και γνωστοποιεί πως στο εξής δεν θα διαθέτει οργανωμένα εισιτήρια παραμονές των αγώνων. Ο κάθε φίλαθλος οργανωμένος ή μη θα είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και θα παραλαμβάνει το εισιτήριό του (είτε μαθητικό των 5 ευρώ είτε κανονικό των 10) από τα εκδοτήρια του γηπέδου. Γνωστοποιούμε ακόμη πως τις προηγούμενες ημέρες στα πλαίσια μιας προσπάθειας καλής συνεργασίας είχαμε προτείνει σε εκπροσώπους των οργανωμένων ακόμη και την παροχή ΔΩΡΕΑΝ εισόδου για εκατό φιλάθλους, ώστε να εξυπηρετήσουμε και φιλάθλους που αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα. Οι εκπρόσωποί τους το αρνήθηκαν.

Κλείνοντας την επιστολή, τονίζουμε ότι η διοίκηση της Αναγέννησης, το ποδοσφαιρικό τμήμα, οι ακαδημίες, τα τμήματα υποδομής απαρτίζονται από μέλη που προέρχονται από τον ΙΣΤΟ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ.

Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να θεωρήσει ότι είναι περισσότερο “Αναγέννηση” από μάς. Είμαστε ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. Δεν υπάρχει “Αναγεννησόμετρο” για να κρίνει ποιος αγαπάει περισσότερο και ποιος λιγότερο την ομάδα!

Οι ΠΡΑΞΕΙΣ είναι αυτές που ΜΙΛΑΝΕ κι όχι τα ΛΟΓΙΑ.

Τούτη την ώρα είναι σε εξέλιξη μια ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ για να οργανωθεί ο σύλλογος. Τούτη την ώρα ξοδεύονται χρήματα που δεν περισσεύουν, προσωπικός χρόνος και ενέργεια ανεκτίμητης αξίας. Διοίκηση, ποδοσφαιριστές, παλαίμαχοι φίλαθλοι είναι μια γροθιά και δημιουργούν όλες τις συνθήκες για κάτι πολύ σπουδαίο.

Όσοι προσπαθήσουν να το χαλάσουν για δικούς τους προσωπικούς λόγους, το μόνο που θα καταφέρουν είναι να γίνουν καταγέλαστοι.

Η οικογένεια της Αναγέννησης θα πάρει όλα εκείνα τα μέτρα που απαιτούνται ώστε να προστατευτεί με τον καλύτερο τρόπο όλο αυτό το σπουδαίο εγχείρημα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣΗ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣΗ

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ».

Last modified onΔευτέρα, 02 Σεπτέμβριος 2013 16:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep