Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νίκησε από το… κόρνερ

Ο Παναιγιάλειος επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου Αχαΐας.

Το νικητήριο τέρμα των «μελανόλευκων», οι οποίοι δεν πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση,  πέτυχε ο Διαμαντόπουλος έπειτα από απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο 80’! Στο φιλικό, στο 54’, υπήρξε ένταση σε μία αναμπουμπούλα μεταξύ του Παντελή Ριζογιάννη και του Ντόμα, με αποτέλεσμα να διακοπεί για πέντε λεπτά το παιχνίδι και ο διαιτητής του αγώνα να ζητήσει την αντικατάστασή τους. Ο Παναιγιάλειος είχε και διπλό οριζόντιο δοκάρι με Παπαδόπουλο και Ραχίμ. Συγκεκριμένα στο 45’, όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Αλεξάντροβιτς, ο Τάκης Παπαδόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά η μπάλα είχε την ίδια κατάληξη, αυτή τη φορά, μετά από κεφαλιά του Ραχίμ σε κενή εστία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιγιάλειος: Ανδρούτσος, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Τ. Παπαδόπουλος, Ιωάννου, Μαυρόπουλος, Γκοτσούλιας, Μπούνας, Ραχίμ, Λαζανάς, Αλεξάντροβιτς. Στο δεύτερο έπαιξαν και οι: Μπαλτιμάς, Ακπαρίδης, Σούλης, Ρέλλας, Ριζογιάννης Φλίγκος, Σκαρτσίλας, Διαμαντόπουλος, Ρεκλείτης, Μαρκάκης (υπό δοκιμή αριστερός μπακ).

Ατρόμητος Αχαΐας: Τζουραμάνης, Λιβάνης, Μαντάς, Σιδέρης, Θωνιάτης, Νικολόπουλος, Λαφύρης, Ντόμας, Γκάτσης, Νίκος Γραμματικόπουλος, Φούφουλας. Και στο δεύτερο μέρος αγωνίσθηκαν και οι: Μπαρδάκης, Μυλωνόπουλος, Γ. Γραμματικόπουλος, Χειδέρας, Μούζος, Τρίγγας, Σαμπανέι.

Last modified onΠέμπτη, 29 Αύγουστος 2013 02:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep