Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πολλά γκολ με Παναιγιάλειο»

Ο Κώστας Φλίγκος μίλησε για τη Νίκη Βόλου και το «κεφάλαιο» Παναιγιάλειος.

Ο πρώην επιθετικός της Νίκης Βόλου παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «sport7.gr» και χαρακτήρισε τους «κυανόλεκους» σκαλοπάτι για τον ίδιο. Τόνισε ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ τους οπαδούς και σημείωσε ότι δεν ήταν επιλογή του να αποχωρήσει.

Απόσπασμα της συνέντευξης Φλίγκου:

Από το πέρασμα σου από τη Νίκη τι μένει στο μυαλό σου;

«Ηταν μία καλή εμπειρία για μένα… Ένα σημαντικό «σκαλοπάτι». Δεν ξεχνιέται αυτή η εμπειρία στη Νίκη. Θα μου μείνει αξέχαστος ο κόσμος που ήταν δίπλα μας μέχρι την τελευταία στιγμή. Ειδικά μετά το παιχνίδι στα πλέι οφ με τον Ηρακλή που χάσαμε και μπήκε μέσα στο γήπεδο και μας αγκάλιαζε και μας χειροκροτούσε. Αυτό θα το θυμάμαι για πάντα σε όλη μου τη ζωή. Δεν ξεχνιούνται τέτοιες στιγμές».

Παρά το δέσιμο με την ομάδα και τον κόσμο δεν παρέμεινες στη Νίκη. Ηταν προσωπική σου επιλογή;

«Αν και δεν ήρθα σαν όνομα στη Νίκη Βόλου, σιγά, σιγά άρχισα να δένομαι με την ομάδα και τον κόσμο. Προσπάθησα πάρα πολύ στο γήπεδο και ανταμείφθηκα. Αγάπησα τον κόσμο της Νίκης Βολου και θα τον έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου. Δεν ήταν επιλογή μου να φύγω. Ηθελα να μείνω στην ομάδα, αλλά δεν δέχτηκα καμία πρόταση για να παραμείνω. Δεν δέχτηκα ούτε μία προσφορά για τη νέα σεζόν. Αντίθετα οι άλλες ομάδες από νωρίς είχαν αρχίσει να με πλησιάζουν. Περίμενα παρ’ όλα αυτά για το ραντεβού που μου είχαν πει ότι θα γίνει, αλλά δεν έγινε ποτέ».

Έφυγες με παράπονο από την ομάδα;

«Δεν έχω κρατήσει κακία, ούτε έφυγα με παράπονο. Αυτά έχει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Συνεχίζω τώρα κάπου αλλού. Σε μια εξίσου ιστορική ομάδα, που έχει κόσμο που την αγαπάει, έχει στόχους και φιλοδοξίες. Κρατάω τα καλά από τη Νίκη, την εμπειρία που είπα και τον κόσμο και συνεχίζω».

Πού πιστεύεις ότι χάθηκε η άνοδος για τη Νίκη;

«Δεν ενισχύθηκε η ομάδα τον Δεκέμβριο για να έχει βάθος. Το πρωτάθλημα εξελίχθηκε σε Γολγοθά για τους ποδοσφαιριστές. Ηταν ένας πραγματικός μαραθώνιος. Αν είχαμε περισσότερες αλλαγές και λύσεις, η ομάδα θα ανέβαινε. Εκεί πιστεύω ότι χάθηκε το «παιχνίδι» της ανόδου για τη Νίκη».

Τώρα άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο για σένα. Ο Παναιγιάλειος είναι η νέα σου ομάδα. Πώς τα βλέπεις εκεί τα πράγματα;

«Είναι μια νεοφώτιστη ιστορική ομάδα, με καλή οργάνωση, με έναν φιλόδοξο και σοβαρό προπονητή και με νέα παιδιά που κοιτούν μέσα από αυτή την ομάδα να αναδειχθούν. Είναι πολύ καλά τα πράγματα στον Παναιγιάλειο και πιστεύω μέσα από πολλή δουλειά θα τα πάμε καλά».

Ο στόχος του Παναιγιάλειου στο πρωτάθλημα;

«Μια καλή πορεία είναι ο στόχος μας. Να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα και από κει και πέρα θα παλέψουμε για όσο το δυνατόν ψηλότερα. Ας μη γελιόμαστε, κάθε ομάδα που ξεκινάει, ξεκινάει με φιλοδοξίες. Ο Παναιγιάλειος έχει τον κόσμο, την οργάνωση και το βάρος της φανέλας, να έχει υψηλές φιλοδοξίες. Ο κόσμος ήδη βρίσκεται κοντά μας και πιστεύω ότι θα αποτελέσει τον δωδέκατο παίκτη μας».

Οι προσωπικοί στόχοι ποιοι είναι;

«Αυτό που θέλω εγώ είναι να βοηθήσω την ομάδα και να πετύχω όσα περισσότερα γκολ μπορώ για να πετύχει και η ομάδα τους στόχους της. Θα προσπαθήσω μέσα από τις προπονήσεις και θα τα δώσω όλα για να βοηθήσω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου».

Περισσότερα στο sport7.gr

Last modified onΠέμπτη, 29 Αύγουστος 2013 02:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep