Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πρωταγωνιστής Παναιγιάλειος»

Ο Παντελής Ριζογιάννης δήλωσε ότι στόχος του Παναιγιάλειου είναι να κάνει μία καλή πορεία και να πρωταγωνιστήσει στη Football League.

Ο 25χρονος μέσος με δηλώσεις του στο flnews αναφέρθηκε επίσης στην προετοιμασία των «μελανόλευκων», τη στήριξη του κόσμου, ενώ παράλληλα εξέφρασε την προτίμησή του στην ύπαρξη δύο ομίλων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο flnews:

Για τον Παναιγιάλειο: «Είμαστε σε καλό δρόμο. Υπάρχει ένα εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα και δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Γίνεται μια σοβαρή δουλειά από τη διοίκηση και τον προπονητή. Ο Παναιγιάλειος είναι ένας οργανωμένος σύλλογος και δεν είναι τίποτα στην τύχη».

Για την προετοιμασία της ομάδας: «Έχουμε δώσει δύο φιλικά παιχνίδια με ομάδες της Σούπερ Λίγκα και έχουμε δείξει πολύ καλά στοιχεία. Δεν θα σταθώ στα αποτελέσματα και στις ισοπαλίες, αλλά στις εμφανίσεις και στη διάθεση που δείξαμε. Έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης, όμως όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που κάνουμε στο γήπεδο. Δείξαμε ότι μπορούμε σε συνθήκες πίεσης και κόντρα σε μεγαλύτερες ομάδες, που ήταν πιο έτοιμες από εμάς».

Για το πρωτάθλημα της Football League: «Θα είναι πάλι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Εγώ θα προτιμούσα να γίνουν δύο όμιλοι. Με την οικονομική κρίση που περνάμε θα είναι καλύτερο για όλες τις ομάδες, για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν και να μην αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Όλοι περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και τι θα αποφασιστεί για να ξέρουμε τελικά, με ποιους θα αγωνιστούμε. Επειδή έζησα τον περσινό μαραθώνιο μέχρι τα πλέι οφ με τη Νίκη Βόλου, ξέρω ότι να γίνει ένα μεγάλο πρωτάθλημα, είναι πολύ επίπονο για όλους τους ποδοσφαιριστές. Και αυτό γιατί οι ομάδες λόγω της οικονομικής κρίσης δεν έχουν το «βάθος» σε παίκτες να ανταποκριθούν».

Για τους στόχους του Παναιγιάλειου: «Εμείς θέλουμε καταρχάς να κάνουμε μια καλή πορεία. Αν βγάλουμε στο γήπεδο όλα αυτά που μπορούμε και δουλεύουμε στις προπονήσεις, τότε μέσα από την καλή πορεία θα έρθει και ο στόχος να πρωταγωνιστήσουμε. Είμαστε μία νέα ομάδα, με νέα παιδιά και όλα τα παιδιά έχουν στόχους για παραπάνω. Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε, αλλά αυτό θα έρθει μέσα από την πορεία και από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Ο κόσμος δείχνει να είναι κοντά στην ομάδα, την αγαπάει και εμείς μέσα από τη δουλειά, θα τον φέρουμε ακόμα πιο κοντά. Πίεση υπάρχει σε όλες τις ομάδες που έχουν κόσμο. Χωρίς πίεση δεν γίνεται πρωταθλητισμός. Ο κόσμος μας δίνει ένα κίνητρο για να πετύχουμε τον στόχο μας».

 

Last modified onΠέμπτη, 29 Αύγουστος 2013 02:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep